Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: gice u osijeku  (Posjeta: 2507 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline perica_46

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • ....sjedi mi na sic, ako nečeš onda šic!!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek, Antunovac
  • Moj Skuter: KF Runnera
  • Moja Kaciga: za skijanje
  • MojSetup: mhr
  • MojSpuh: c16
gice u osijeku
« : 21 Kolovoz, 2009, 14:38:21 »
eo ovako, nadam se da cu uspit dobro objasnit sta mi se juce dogodilo... mislim da znate da je poceo pannonian u osijeku i stoga znate da su svi mladi osjecani tamo mrtvi pijani!! hehe ugl, dam ja svoj nereg. skuter legi da ode do benge koja je udaljena 100 m od parka i on ode (bez kacige, janpi) i kad se vraco lik iz interventne ga tjeo stopat i majstor naravno produzio i parkiro skut 50 m dalje i oso u rulju. i dodju 2 papana i stanu pored skutera i ja gledam sa strane koji k i oni kao, cekamo maricu i sad cemo odvest skuter zato sto je OTUĐEN!!! ja se poceo smijat, gledam kako otuđen kad je skuter moj?!?!?! i oni meni kao imas problema ovo ono i strpali i mene i skuter u maricu!!! njih 2 kretena dizu skuter a ljudi gledaju i nemogu vjerovat!!! i odveli oni mene u postaju, i naravno, nista neprica samo piše g#vn#r, ja poceo ispitivat kao sta radite, kazu oni pa sad ces dobit kazni da ces se usrat... ja gleam, pa kak cu ja dobit kad sam ja siso sa tribine da vidim sta mi radite sa skujom?! a klošar nastavio pisat i sve, zadrzali oni mene oko 45 min i na kraju mi majstor (g#vn#r) da te sve papire da potpisem i ja reko nema sanse da ista potpisujem, kaze on, potpisi sve inace ides dole u cuzu a onda ce te hitna vozit ciku. i jbga, potpiso sam neke papire, i oslobodili me i ja upalio skuju, oso 20 m od policije, sačeko da se zagrije i gass! i sad me zanima, el mogu lajat na mjesec, zalit se upravi vodovoda ili stvarno mogu nekako izbjec te kazne koje ce mi doci??? zakljucak: nemojte dolazit u osijek sa sređenom skujom, najebali ste ko žuti!! eto

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
Odg: gice u osijeku
« Odgovori #1 : 21 Kolovoz, 2009, 15:09:30 »
mogu ti kitu popusit jer je motor bio parkiran ;)
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline perica_46

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 21 Kolovoz, 2009, 15:41:23 »
pa da al kako protiv murije?! ipak je njegova rijec jaca nego moja na sudu...

Offline kuky_cepin

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skejter
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: cepin
  • Moj Skuter: gura runnera
  • MojSetup: mhr replica
  • MojSpuh: zx
« Odgovori #3 : 21 Kolovoz, 2009, 17:29:54 »
ja i lega danas bez svih maski..isto skuter nakitan...nema tablicu..pored dvije murije prosli. kraj skejt parka.niko nista...jbg care nisi imo srece
samo gas...

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #4 : 21 Kolovoz, 2009, 20:06:36 »
pitanje je samo jedno koliko godina imaš.

sad sam pogledao tvoj profil.hmmm punoljetan banana.

kaži sutkini da su te prisilili da potpišeš ili ideš u zatvor te da si se prepao da ne dobiješ batina pošto su ti neki rekli da se to dešava.

uz sve to kaži da si htio popiti malo više te da si ključeve dao kompiču koji je antialkoholičar da ti ih čuva.

trpanje skutera u maricu za koji ti imaš papire je protuzakonito i nesmiju to raditi.

mogli su ti samo spičiti kaznu i niš drugo a tvoj posjet postaji je prekomjerna primjena sile.

jesi li bio pijan jesu li ti dali frulu ako nisu njihova greška.

potpisivanje u postaji je prisilno uzimanje iskaza i prisila na potpisivanje ikakvih kazni.

dečki su se zaletjeli ali sad bi ih to moglo koštati.
« Zadnja izmjena: 21 Kolovoz, 2009, 20:13:24 mrcina »
Piaggio X9 250  Black Box

Offline zeto

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: okolica osijeka
  • Moj Skuter: yamaha neos 100cc
  • Moja Kaciga: Lazer
  • MojSetup: kupujem za skuter, ako netko ima
  • MojSpuh: -
« Odgovori #5 : 21 Kolovoz, 2009, 22:35:12 »
pitanje je samo jedno koliko godina imaš.

sad sam pogledao tvoj profil.hmmm punoljetan banana.

kaži sutkini da su te prisilili da potpišeš ili ideš u zatvor te da si se prepao da ne dobiješ batina pošto su ti neki rekli da se to dešava.

uz sve to kaži da si htio popiti malo više te da si ključeve dao kompiču koji je antialkoholičar da ti ih čuva.

trpanje skutera u maricu za koji ti imaš papire je protuzakonito i nesmiju to raditi.

mogli su ti samo spičiti kaznu i niš drugo a tvoj posjet postaji je prekomjerna primjena sile.

jesi li bio pijan jesu li ti dali frulu ako nisu njihova greška.

potpisivanje u postaji je prisilno uzimanje iskaza i prisila na potpisivanje ikakvih kazni.

dečki su se zaletjeli ali sad bi ih to moglo koštati.

a ako imaš papir, što nisi pustio da ga odnesu i prijavio krađu u policiji??????

yamaha tzr 125
yamaha neos 100

Offline perica_46

• forumski biciklist
« Odgovori #6 : 22 Kolovoz, 2009, 11:07:29 »
ma izgleda da su toliko zamracili na gumenog pa sam ja eto naj#bo!! al reko sam, nema boga da ista platim zato sto znam da nisam kriv a to moze potvrditi 300 ljudi!! bas me zanima hoce li doci taj policajac kad budem moro na sud pa nek kaze g#vn#r kako je bilo!! ali da oni konji dizu skuter i stavljaju ga u maricu, to nemogu vjerovat!! e da sam bar imo mobitel kod sebe, sve bi snimio!!! plava g#vn#!!!

Offline gumy

• Tržnica : (+38)
  • maxi forumaš
  • www.sco.hr
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #7 : 24 Kolovoz, 2009, 01:06:22 »
ko je zamračio na mene, šta pričaš ti? ja eto bio na licu mjesta al budući da sam bio već janpika je malo mutna slika.... :)

www.sco.hr

Najpovoljniji i najbrži servis za skutere i motore u Osijeku!

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #8 : 24 Kolovoz, 2009, 01:12:05 »
trebo si pustit da otpeljaju motor..meni su ga 2 puta uzeli ali ja nisam bio pokraj njega..proletio sam pokraj murije i slikalo me i kasnije parkiro skut i otiso i oni dosli s maricom i uzeli ga..ja drugi dan doso sa papirima i uzeo skut nazad bez ikakvih kazni i bez icega  :dontknow:

Offline kiza-iz-kvarta

• HERO MEMBER
  • Tržnica : (+44)
  • maxi forumaš
  • I wish life could be swedish magazines
  • Mjesto: Ritopek
  • Moj Skuter: vozim šta užicam
  • Moja Kaciga: misliš kacika?
  • MojSetup: tuned by hac (al ne taj hac,ovaj je živ)
  • MojSpuh: ATD Srđan Mlađan
« Odgovori #9 : 24 Kolovoz, 2009, 12:40:20 »
ma da gamy je uvijek kriv............ :toothy12:  :toothy12:  :toothy12:............trebao si imat mobitel,državni organi ne vole kad ih se snima ili fotografira,mislim da bi ti bilo kao u onom videu KIZA U AKCIJI -----de uzmi mu mobitel............ :toothy10:
a gde žuriš, a gde žuriš Goksi bre,a gde žuriš prebismo ti jangere!
RIP Goran Veličković "Goksi"

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #10 : 24 Kolovoz, 2009, 13:22:48 »
Pokazes im osobnu, vozacku i prometnu, odmiris im od sake do lakta i o svom poslu...

Ako si pijan, pustis neka gone motor, ako tvrde da je otuđen, ujutro hladan dodes s papirima i vozis doma...

Sljedece sto trebas je tuziti cjelu postaju i osoblje i sta god ima veze s policijom, jer su ti oduzeli imovinu, slobodu, prisljavali te na razne gluposti, prjetili ti...

Offline te-te-ac

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • kad ku.rac u pi.čku uđe nastaje je.banje
    • http://www.youtube.com/user/renci31551
  • Mjesto: Belišće
  • Moj Skuter: skučo
« Odgovori #11 : 24 Kolovoz, 2009, 14:32:43 »
e moj perice..  :toothy11: