eo ovako, nadam se da cu uspit dobro objasnit sta mi se juce dogodilo... mislim da znate da je poceo pannonian u osijeku i stoga znate da su svi mladi osjecani tamo mrtvi pijani!! hehe ugl, dam ja svoj nereg. skuter legi da ode do benge koja je udaljena 100 m od parka i on ode (bez kacige, janpi) i kad se vraco lik iz interventne ga tjeo stopat i majstor naravno produzio i parkiro skut 50 m dalje i oso u rulju. i dodju 2 papana i stanu pored skutera i ja gledam sa strane koji k i oni kao, cekamo maricu i sad cemo odvest skuter zato sto je OTUĐEN!!! ja se poceo smijat, gledam kako otuđen kad je skuter moj?!?!?! i oni meni kao imas problema ovo ono i strpali i mene i skuter u maricu!!! njih 2 kretena dizu skuter a ljudi gledaju i nemogu vjerovat!!! i odveli oni mene u postaju, i naravno, nista neprica samo piše g#vn#r, ja poceo ispitivat kao sta radite, kazu oni pa sad ces dobit kazni da ces se usrat... ja gleam, pa kak cu ja dobit kad sam ja siso sa tribine da vidim sta mi radite sa skujom?! a klošar nastavio pisat i sve, zadrzali oni mene oko 45 min i na kraju mi majstor (g#vn#r) da te sve papire da potpisem i ja reko nema sanse da ista potpisujem, kaze on, potpisi sve inace ides dole u cuzu a onda ce te hitna vozit ciku. i jbga, potpiso sam neke papire, i oslobodili me i ja upalio skuju, oso 20 m od policije, sačeko da se zagrije i gass! i sad me zanima, el mogu lajat na mjesec, zalit se upravi vodovoda ili stvarno mogu nekako izbjec te kazne koje ce mi doci??? zakljucak: nemojte dolazit u osijek sa sređenom skujom, najebali ste ko žuti!! eto