u mene problem nije bija do membrane.
Imala je rupicu ali paljenje nije bilo do toga.
mene ovo prati već godinu dvi dana i niko mi nezna reć šta kako provjerit.
jedni govore, namotaji su, kupi namotaje, drugi pick up, je, treći bobina je, četvrti, karburator je...
triba kupovat dio po dio i vidit koji će bit..
neki dan mi se ugasi na semaforu, izguram ga dalje, mislija sam da je ona membrana se izgulila, jer je osta bez gasa nije tija dignit djire, i buča je ono buuu buuu, kad sam dava gas..
onda više nije tija upalit..otvorim karb izvadim membranu, sve ok..
vratim ju opet, motor upali na zub, vozi uredno već nedilju dana..isto se ugasija prije 2-3 tjedna, nakon 15 sekunda upalija opet i vozija ta 2 tjedna...
Iskra tanka, jedva se primjeti..nezna niko kako provjerit namotaje a kako pick up, i bobinu. sva 3 djela imaju u sebi zavojnice koje se mogu tako ponašat dok gore namotaj po namotaj, pa ne upale dok ne zavare za idući namotaj...
ali i gas svaki dan drugačiji, nekad je minimum jak nekad slab,a ništa ne diram..
i meni je čok "naopak".
kad tek upalim motor, oće se ugasit, moram ga držat na gasu.kad se ugrije pristojan minimum.
a ćok radi i izlazi igla kad se ugrije...
A i to je kako koji dan. nekad nije tako.
ka da mali kinez čući doli i šarafa sad ovako sad onako..
Meštri se nisu dosad susreli s takvim "kvarovima"..
A motor radi i vozi, pa mi je malo blesavo kupovat djelova za onoliko novca koji nemogu za motor dobit, da bi naša kvar..
nekako računam da će se nać čovik koji mi zna reć kako multimetrom izmirit otpore i koje vrijednosti triba imat pojedino mjerenje tih par zavojničastih djelova.
Za prošli piaggio nrg, sam bija naša te vrijednosti i koje žice mirim i kako..