zato imas i jos jedne zmigavce i promijenis nije to neki problem 3min promijenit ? mene je zaustavia policajac ovo ljeto na skuteruu kastelima skuter je bia ajme boze bucan jos sa filerom,jos nije bia kako treba nastelovan,nista me nije pitao kakva je to buka ili sta,vidia da imamo ja i zena kacige, i registracija je bila na deklu i nisam ima retrovizore,vidia mi je papire i vozacka dozvola s tim da imam stranu vozacku dozvolu,samo mi lipo kaze polako vozi sve je u redu,ja znam kakva je doli nasa policija bitno je da imas kacigu i da je skuter u redu,imao sam pred kraj godisnjeg odmora mali udes udrio me auto...dosla policija,pitao me gdje su retrovizori aj to cu ti oprostit ali kriv sam sto sam udrio pozadi jer nisam odstojanje potrebno,policajac me pita kakvo je ovo cudo od skutera ja mu kazem sve kako je i koliko ide....on meni samo polako s tim i lipo diga motor upalia ga policajac se smije
nece oni nasi doli nista napravit dok si ti u redu,jer sam prije vozia turpije 70cc i dosta me puta zaustavilo u splitu i nikad niste nisam ima vozacku dozvolu za 200kubika on mi napise samo kaznu i tu ulozim zalbu bla bla i to se sredilo sve
,ne znam kako je u ostalim gradovima ali po splitu kastelima i trogiru je sve 5
......
Najbolje kad sam ovo ljeto isao na tehnicki naravno znam momka
on mi uzme skuter i stavi ga na valjke...ima sam dvi blokade i vrtia je do 50/kmh a buka je bila katastrofa mene je smijeh hvatao
samo me pitao gdje zelim da ti stavim naljepnicu