Potenciometar ti ne treba, nego uzmes par kondenzatora i gadjas vrijednost. Recimo na mom Piaggio Liberty sa 2.2 uF motor ide 47 na sat.
I na tehnickom ti nabije gas i graf tj crta brzine ide ko valovi na moru na max brzini jel trokira i onda cao amore dok ne popravis
Ne pricaj kad nemas pojma, kakvi grafovi kakvi bakraci kakvo variranje, o cemu ti bulaznis ? Moj motor ide konstantno 47 na sat sa takvom blokadom i nema nikakvih variranja, trokiranja niti nicega prolazim tehnicki bez greske. Da ga ne bi mozda rastavljo i stavljao mehanicku blokadu na varijator, ma kako da ne. Tebi ako nesto varira onda nisi to dobro slozio.
Jesi ti ikad bio na tehnickom? Jel si ikad vidio valjke na koje ti se stavlja skuter? Jesi ikad vidio graf brzine koji se prilaze uz papire pri produljenju registracije ili registraciji skutera? Ocito nisi.
Snima ti se graf ubrzanja skutera, odnosno njegova brzina kroz vrijeme na kojem se drzi na punom gasu. Ukoliko ti se desi da ti skuter trokira na punom gasu na valjcima to se vidi na grafu. S tim razlogom te moze , tj pravi tehnicar bi te i trebao orusit na tehnickom pregledu. Bio sam svjedok toga na prosloj registraciji.
A druga stvar, aj mi objasni te spike kak ti netreba potenciometar, kad s njim fino ustelavas blokadu. Treca stvar objasni mi kak na iste ''postavke '' blokade skuter na 2,2 uF trokira, na 4,7uF trokira, a na 3,3 radi normalno?