Šta su svi koji polože vozački zaslužili kategoriju? Pa znam nekoliko cura koje su na nemoralan način dobile rozu knjižicu, a ne znaju se ravno uparkirati ili krenuti a da auto ne crkne..to nema veze sa sposobnošću, navedene kategorije dobivaju svi koji polože za B, znali oni vozit moped, traktor, radni stroj ili ne..
I ovo je totalna debilana za traktor kao sporohodno vozilo..prijatelju ako nisi nikad vozio traktor nemoj pričati gluposti..ja osobno imam tu sreću (ili nesreću) da sam sa sela i vozim traktor kada trebam, i u većini situacija se lakše ubit s traktorom nego sa 125ccm skuterom, tko nema pameti u glavi i nezna raditi sa strojem, tako da ne bulazni bezveze..nema to veze s brzinom, prikopčaj na traktor npr. cisternu sa 3200l vode pa se spuštaj pod kočnicom na nizbrdici, i stavi curu na skuter pa se spuštaj nizbrdo onda mi reci kak si bolje prošao..
Sažetak priče je da možemo raspravljat o čemu hoćemo, a zakon se neće promijenit, pogotovo ga neće promijenit Milanović kojem puca kita za skuteraše i njihove želje i snove, niti je on taj koji piše zakone..i ja bi htio da sam mogo položit sa 14god za M kat, i sa 18 dobit sve druge al jbg to tak nejde..