pitanje
imam runerra 50 cc, bio na 1 servisu posto je kupljen u 12 mjesecu danas je obavit 1 servis na njemu u osijeku kod ivandije. presao samo 120km, ispunio sam 120 dana.... ni blizu 1000km, neznam kako servis mogu obaviti iako je motor presao tako malo kilometara ili pak nije nista to sam napravio u roku od 4 dana ... jer su mi rekli da dovezem motor na servis z 120 dana. mislim kupio sam ga odvezo kuci i pokrio i opet poslje nultog servisa ga vozio u roku od 120 dana !!!? pa me zanima jedna stvar sto se tocno na tom servisu radi? i sto bi trebali raditi.
iskreno neznam dali sam fobican il sto, ali cini mi se da je skuter nizi nego sto je bio prije. prije sam vrhovima prstiju kad sam stao na semafor doticao tlo tj samo sa lijevom ili denom nogom, a sada stanem cijelim stopalom na tlo,, tj sa obje noge mogu bez problema. jel to normalno? dali netko zna dali je to zato sto su na servisu dotegnuli nesto ili ne? svakako cu sutra nazvat i pitat, al nebih bas da ispadnem seljak... u cem je fora?
?' cak i moja mama koja ne voli te motore ona kad je stala pored njega rekla je da joj nekako nize izgleda !!? u cem je fora?