alfa, nisi me razumio čega se bojim...
sta ako radilica nece da "uleti" u lezaj koji je u bloku, ili ako je i lezaj vec na radilici pa lezaj nece da uleti u blok...ti kako pritežeš blokove, poluke ce trpiti to savijanje...i eto debalasta...
Tako sam prvi put uradio i čini mi se da je to jedan od najsigurnijih načina!
ja sam sad sklopio svoj motor i od jos dva frenda ovako:
grijanje lezejeva u ulju, kad se zagriju samo drzis radilicu i padne sam i onda po unutarnjem obrucu ga malo kucnes ,ja sam to napravio sa kljucem od svijecice zatim pustio da se ohladi na škripcu i okrenuo radilicu na drugu stranu da se ohladi jer zeljezo hladi zeljezo.
zatim zagrijao industrijskim fenom mali blok stavio radilicu unutra upala ko u puter, pustio opet na skripcu da se hladi dokle sam grijao drugi blok fenom i kad se ovaj ohladio stavio diht mase na mali blok pripremio si akomulatorsku busilicu stavio one 4glavne vide na piaggio masini sta su oko lezaja, stavio sa malim blokom radilicu u veliki i na brzinu stisnuo te 4 vide i kucnuo gumenim cekicem malo sa jedne i sa druge strane i zavrtio radilicu sa rukom i sama se vracala u svoj polozaj radi utega i rijesena prica dan danas voze sva tri motora sa poliamidnim lezajeviima