ja nisam informiran a na veterinarski faks idem!!! Jaooooo kaj sve nebudem cul ovdje...u prijateljima zivotinja sam 8 godina, volim sve zivotinje, imam ih doma vise nego si ih vidio, proucavam to i sve i odna se meni nađu pametnjakovici solit pamet!!!
Zivotinje, vjerovao ili ne, imaju osjetila, PSI POGOTOVO! Imaju nekaj kaj nema puno zivotinja, pamte jako dobro, sve kak se ponasas prema njima i vezu se uz samo JEDNU osobu! Cim ces se bolje prema psu ponasat bolje ce ti vratit! Ima frend rotta starog oko 5 godina, ponasa se prema njemu tocno kak se ti hoces prema svome, box ovo ono, pas ide s njim, voli ga kakti i sve, dodem ja npr i zove psa, nema sanse da ode k njemu! NEMA SANSE!!! A on ga hrani, provodi dane cijele s njim samo se ne ponasa prema njemu kak se treba ponasat! Drugi put kad se zakacis u argumentiranje s nekim ko vise od tebe zna i kome je to profesija (skoro) nadi neke dobre argumente i nebus ispal jazavac nego lisac!
Vidim da si izvukao iz konteksta(a to nije ok) samo dvije riječi : "nisi informiran"... a sad da ti objasnim što to točno znači vidim da nisi shvatio.
To znači da nisi informiran zašto radim box, gdje ce taj box btit, kako ce biti izgrađen, koliki ce bit box, neznas hoce li taj pas provodit u box 5min ili 24h, kako pas provodi dan, gdje živim, kako živim, s kime živim, koliko konja imam, koliko ovaca, krava, konja... imam, koliku farmu imam,...ali neznas nista niti o meni , niti o psu mome, niti o mome ponasanju prema psu, niti koliko se dobro ponašam odnosno koliko loše..smatram da su to sve bitne činjenice za nečiju osudu u vezi te životnje ...SUper za tebe što studiraš tako divan fakutet i što imaš svoje mišljenje i znanje...Glavno da sam ja za tebe pametnjaković koji nije vidio u životu više od mačke i psa...jadno za jednog (uskoro) akademski obrazovanog građana
Mozda sam upravo ja isto veterinar ili tvoj kolega na fax-u...mozda je i to moja profesija, da li sam okružen veterinarima u obitelji ili što već... ali neznas...tako da i dalje tvrdim da nisi informiran o meni niti znas ista o meni.
Dalje neznam sto te navelo na ovaj topic kad tvoje mišljenje nemrme pomjenit ništa tj meni nije mjerodavno...ja se slazem s vecinom sto si napisao ali smatram da je nepotrebno to pisat jer svi znamo kakvi su psi prijatelllji i kako se ponašaju pogotovo oni koji su imali preko nekoliko pasa, kao da sad tebi strojar tupi kak da vozis auto, skuter, motor...elektricar svoje......
Po tebi box NE...a onda 90% pasa nema adekvatne uvjete jer su tih 90% po boxevima...jbg.