Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Box za psa  (Posjeta: 14074 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline maxs_rr

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zgb, Sesvete
  • Moj Skuter: NRG mc3
  • MojSetup: Mallosi Sport
  • MojSpuh: RR
Box za psa
« : 14 Siječanj, 2010, 21:37:06 »
Bok svima...ovak kupio sam njemackog boxera kuju, jos je mala pa je u kuci i garazi jer je zima, pa trebam radit box...Vec sam ih vidio nekoliko, dajte vi svoje boxeve slikajte pa da vidim kak ste vi izveli od kojeg ste materijala pravili i tako....pozzzz
Piaggio majka !

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
Odg: Box za psa
« Odgovori #1 : 14 Siječanj, 2010, 21:45:23 »
Bok svima...ovak kupio sam njemackog boxera kuju, jos je mala pa je u kuci i garazi jer je zima, pa trebam radit box...Vec sam ih vidio nekoliko, dajte vi svoje boxeve slikajte pa da vidim kak ste vi izveli od kojeg ste materijala pravili i tako....pozzzz

Box? Meni nije jasno čemu netko kupuje te jadne životinje ako ih drže u boxevima ili na lancu. Moj cucak nikad nije videl lanca ni ničega sličnog. Ima cijelo dvorište slobodno i naučili smo ga da se drži "reda" kolko tolko na dvorištu i ne bježi makar je ograda otvorena  :icon_thumright:

Šetnjica jednom do dva puta na dan i to je to. Kad god je neko "događanje" na dvorištu, kad se nekaj radi ili čisti ili posprema (ili se kuri nekakva vatra) on je uvek tu  :toothy3:

Star je 10 godina, labrador crni, nije skroz čistokrvni, i još je poletan ko u mladim danima. Osim po vrućinama. Onda ga možeš po dvorištu vuč za stražnje noge  :laughing6:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 14 Siječanj, 2010, 21:54:40 »
Imam ja boks.. Poslikam ti pa objavim jer nemam nikakve slike sad na kompu baš sve prekopo

Offline flomo

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Županja
  • Moj Skuter: piaggio NRG POWER
  • Moja Kaciga: -nolan n62
  • MojSetup: -top tpr ,19karb,multivar itd.
  • MojSpuh: -yasuni c20
« Odgovori #3 : 14 Siječanj, 2010, 21:59:23 »
ja imam lovackog psa...i ima box 7x5...s dvije kucice...i od toga pola mu je betonirano...a pravio sam  mu od MATE....naci zica za betone....na dan ga prosetam 2 put max i to je to...naci napravis mu box ko ja ..i uvjek budi uz njega i to je to...nemoj da ti se nakon mjesec dana neda otic prosetat psa...i sto vise pokazujes ljubav prema njemu on ce sve to vise shvacat od malih nogu... :icon_thumright:
STA JA ZNAM DOBAR JE AL NESVIDA MI SE...

Offline fly

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Koprivnica
  • Moj Skuter: BT49qt-9
  • MojSetup: 72cc
« Odgovori #4 : 14 Siječanj, 2010, 22:03:29 »
moja labradorka ima box samo neznam kojih dimenzija točno i kučica je od onih sendvič blokova (inox-purpjena-inox), zimi je toplo a ljeti hlad,,box je uvijek otvoren i mala može kud hoče po dvorištu samo dok dolaze gosti koji imaju malu djecu onda ju stavimo u box ili garažu ili kad se ide do dučana na brzinu autom pa nam se neda zatvarat ogradu onda pričeka tih pol sata-sat u boxu

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #5 : 14 Siječanj, 2010, 22:17:32 »
Ja inače preferiram boxeve koji se sastoje od 2 dijela:"glavnog" pokrivenog boxa sa kucicom i dodatnog boxa koji nema krova,a sluzi da pas tamo vrsi nuzdu i da ima više mjesta za setat(mozes slobodno i tu stavit krov).
Kao podogu u prvom "glavnom" boxu stavim beton,a u drugom najprije zemlju i preko toga na mjestima gdje vrsi nuzdu pijesak...
Ovaj glavni box ima zatvorenu zadnju i jednu bocnu stranu(ovisno o polozaju boksa),a na druge dvije strane je mreza.Na "dodatnom" boxu je također mreža(slična onima koje stoje pokraj autoputa).
Krov bude limeni...
Znam da sam lose objasnio,al nadam se da ces shvatiti.

Evo neka neprecizna skica koju sam nabrzinu napravio u paintu...

P.S.Nemojte sad pljuvat po ovome nacinu,to je samo moj pristup i moj nacin rada... :frajer:

Offline shegy

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: PŽ-ZG-KA
  • Moj Skuter: aprilia sr ditek, jogurt, cr250
« Odgovori #6 : 14 Siječanj, 2010, 22:21:18 »
Ja inače preferiram boxeve koji se sastoje od 2 dijela:"glavnog" pokrivenog boxa sa kucicom i dodatnog boxa koji nema krova,a sluzi da pas tamo vrsi nuzdu i da ima više mjesta za setat(mozes slobodno i tu stavit krov).
Kao podogu u prvom "glavnom" boxu stavim beton,a u drugom najprije zemlju i preko toga na mjestima gdje vrsi nuzdu pijesak...
Ovaj glavni box ima zatvorenu zadnju i jednu bocnu stranu(ovisno o polozaju boksa),a na druge dvije strane je mreza.Na "dodatnom" boxu je također mreža(slična onima koje stoje pokraj autoputa).
Krov bude limeni...
Znam da sam lose objasnio,al nadam se da ces shvatiti.

Evo neka neprecizna skica koju sam nabrzinu napravio u paintu...

P.S.Nemojte sad pljuvat po ovome nacinu,to je samo moj pristup i moj nacin rada... :frajer:

sa ovime se sasvim slazem.. samo je problem sto nema svatko "toliko" mjesta za box
po mogucnosti napravi sto veci box jer zamisli sebe u boxu 2x2 i tu seres pisas setas se spavas i provodis maltene cjeli dan...
KAD SI GLADAN, NISI SVOJ

Offline maxs_rr

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #7 : 14 Siječanj, 2010, 22:46:40 »
Sviđa mi se ideja tvog boxa i nacrt skuzi se :))
JA bi napravio box, kucicu van boxa ali spojena s boxom....tak da ima više mjesta...probat cu napravit sto veci box...jer ce bit u boxu i hocu da to igleda na nesto i da joj je funkcionalno :). Trenutno nemam ogradu dovršenu tak da ce bit u boxu ili u šetnji uskoro dolazi ograda pa ce bit pustena npr nedjeljom jer imam obrt doma pa se ljudi boje...a nedjlejom ne radi pa moze bit pusteno....samo mi slikice nabacitee ja bi vam bio zahvalan
Piaggio majka !

Offline maxs_rr

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #8 : 18 Siječanj, 2010, 01:10:53 »
SLike ?? Ništa ha :==) :dontknow:
Piaggio majka !

Offline fly

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #9 : 18 Siječanj, 2010, 12:31:18 »

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #10 : 19 Siječanj, 2010, 19:30:57 »
ak mislis zatocit psa radije ga pokloni nekom il prodaj

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #11 : 19 Siječanj, 2010, 20:12:07 »

Uff... da ja svoja tri psa ne 'zatocim' nebi nista zivo ostalo, jbga kad se mora-mora se :(
On bi boxera vjerovatno zatvorio u box u ogradjenom prostoru, u boxu bi bio samo kad je nuzno...
Psa treba nauciti na jedan kutak za nuzdu, naucit ga da ne grize i ne bjezi na cestu, ostalo nije bitno :icon_thumright:
Te naravno davati mu JEDNOM ili DVAPUT na dan jesti u isto vrjeme te ga treba voditi u setnju sto cesce i snjim dosta vremena provoditi :hello:

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #12 : 19 Siječanj, 2010, 20:20:26 »
al okrutno je to! Ipak, mali je to prostor, pas je zivotinja koja voli trcat i treba puno kretanja i slobode! Dovest ces ga u depresivno stanje i sav ce ti bit nikakav i posjeti veterinaru bi mogli postat ucestali!

Offline Aerox007

• maxi forumaš
  • Dajte nemojte tu iznad pisat gluposti molim vas
  • Mjesto: Samobor kraj Savrscak city-a
  • Moj Skuter: Aerox
  • Moja Kaciga: Na motoru tak kad padnem da ne izgrebem plastike
  • MojSetup: DR Evo
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #13 : 19 Siječanj, 2010, 20:24:59 »
al okrutno je to! Ipak, mali je to prostor, pas je zivotinja koja voli trcat i treba puno kretanja i slobode! Dovest ces ga u depresivno stanje i sav ce ti bit nikakav i posjeti veterinaru bi mogli postat ucestali!

e kaj se tice toga...npr bernadinac se nebi smjel drzat na lancu jer poludi i postaje agresivan...primjer je moj ujak:
kupili su bernadinca i kad je naraso su ga poceli na lanac stavljat i pes je u pocetku sve bil normalan dok jednog dana nije na mog tatu skocil i sva sreca da ga je ovaj brzo maknul s njega jer bi ga raskomadal, i od tog dana pas laje i rezi na svakoga ko prolazi i ulazi u to dvoriste, i sad kad god tam dolazimo pas se zatvara jer stalno rezi na nas i napada...

tak da napravi poveci box ak planiras jer da ti se ne dogodi isto sran**
Bio sam ovdje 11.11.11. i jos sam tu

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 19 Siječanj, 2010, 21:06:54 »
pa da...jedan od mogucih scenarija je da pas brije na agresivu i da mu svi postanu krivi XD

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #15 : 19 Siječanj, 2010, 22:06:49 »
uopce nije bitna velicina boksa (naravno ne treba doslovno shvatit i napravit 1x1) nego nacin pristupa i druzenje sa psom. Ista stvar ko i s dresurom, ljudi daju placaju dresure a sve to mozes sam naucit psa (naravno ako se radi o poslusnosti jer ako se radi na napadima, obranama i sl. tu ipak treba malo vise znanja i iskustva) znaci kao sto rekoh psu je bitno druzenje, setnja, igra itd. di ce se on istrcat, izdivljat, umorit..a box mu je "kuca" di ce doc poslije tog druzenja i di ce spavat vecinu vremena tako da oni koji misle imat psa zatvorenog u boxu 24h dnevno nisu ljudi i neka se mane zivotinja..i onda se ljudi cude kad pas pobjesni i ugrize  ::) i psi imaju mozak i inteligenciju a to sto ne pricaju ne znaci da ne razumiju i ne shvacaju..dakle htjedoh rec da nije bitan (je ali nije presudan) box nego prvenstveno sve ostalo a tek onda box. a o lancu i slicnim metodama MUCENJA psa bolje da ne pricam

Offline fly

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #16 : 19 Siječanj, 2010, 22:08:44 »
moj pas je u boxu samo kad se otvara ograda tj kad auti ulaze ili izlaze iz dvorišta (ne bježi ali ako ugleda mačku onda se nezna kontrolirati  :dontknow: :headbang: ) i kao što sam reko kad idemo negdi na brzinu do dučana koji je na kraju ulice..inače je stalno puštena na dvorištu

Offline maxs_rr

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #17 : 20 Siječanj, 2010, 01:31:36 »

Jos jedan biser...
gle nisi upucen, ne zivis samnom, ne poznas me, neznas koliko provodim vremena sa psom...neznas dal spavam s njim u krevetu niš neznas...
dalje tko kaze da taj pas nece dovoljno šetat se dovoljno trčat hodat...itd..vec si ti cijelu pricu smislio kako ce bit depresivan kak ce ici veterinaru itd..itd...

A sad odg na tvoje pitanje ...ak ga mislim zattocit?....ne Christian ne mislim ga zatocit. Hvala fly na slici....joško ? nema joška ? :D :hello: :hello:
Piaggio majka !

Offline maxs_rr

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #18 : 20 Siječanj, 2010, 01:34:58 »
Goksi sp...potpis...

ali samo da još velim ..nikome nije cilj psa maltretirat ili kaj vec...bar ja ne poznam takvu osobu tak da nema smisla previše filozofirat...
Piaggio majka !

Offline piaggio_zip

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Far far avej
  • Moj Skuter: Zip
  • Moja Kaciga: Crna
  • MojSetup: Nema, niti ce ga imati
« Odgovori #19 : 21 Siječanj, 2010, 16:08:53 »
od armaturne žice 3x4 m, ako ćeš ga šetat ili puštati na dvorište...
ja imam malog hiperaktivnog terijera i stalno je u dvorištu, samo preko noći lil ako je blato onda je zatvoren, uz to ide bar jedanput na dan u šetnju (bez povodca, znači istrči se ko manijak). Ja mislim da mu je to dovoljno :)