Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Dobio jaransku kaznu 500kn, help žalba i to  (Posjeta: 3220 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
Dobio jaransku kaznu 500kn, help žalba i to
« : 01 Srpanj, 2009, 15:36:56 »
Pred pol sata dva naočita mlada gospodina nadobudna uvališe mi 500kn, na sve moje molbe da jednostavno neam odakle te pare navuć i da idem radit da skupim neku kintu za upisat iduću godinu faxa jednostavo su se povukli u svoju škodu upalili klimu i vjećali 5 minuta dal da mi to napišu il ne. Uglavnom napisali su 500kn, nepoštivanje prometnog znaka koji kaže skreni udesno, ja sam skrenuo ulijevo, presjekao 3 trake sa autom i samo sam ih čuo iza sebe  ::) uglavnom kako prije nisam kažnjavan, jedanput mi nije stiglo doma ništa, isto 500kn za pješački, a drugi put 300 to sam platio na licu mjesta zbog krivog parkiranja autom, nisam imao nikakvih težih kazni.

E sad, ako tko ima kakve primjere žalbi, poneki savjet i to, jer sam zelen za ovakve stvari i ovo mi je prvi put da piše žalbu za bilo šta.

A danas sam 100km napravio skuterom po gradu i tako svaki dan, a čim sjednem u auto odmah shit  :dontknow:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
Odg: Dobio jaransku kaznu 500kn, help žalba i to
« Odgovori #1 : 01 Srpanj, 2009, 19:03:49 »
A danas sam 100km napravio skuterom po gradu i tako svaki dan, a čim sjednem u auto odmah shit  :dontknow:

Moj savjet - kloni se auta  :laughing9: :laughing9:

Ma gle, ja sam poslao žalbu još jednom davno kada sam bio sa Dottoreom u Novom Marofu i to sam u Susretima ovdje u temi napisao i dan danas mi nije još ništa došlo doma. Ni poziv na sud ni ništa. Netko mi priča da od 1.1.2009. godine nema više žalbi, odnosno svaka žalba koja nije argumentirana se odbacuje kao nevažeća tako da više neznam dal se to isplati raditi ili ne, makar meni se isplatilo već jer samo odavno već zaslužio tih 600 kuna kolko sam im dužan  :toothy3:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline efz

• administrator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zabok
  • Moj Skuter: Versulja 650
  • Moja Kaciga: SchuberthS1 PRO
« Odgovori #2 : 01 Srpanj, 2009, 19:57:36 »
Ima zalbi, nego zastara nije vise nakon 2 god. vec vise (neznam tocno kolko), i kad donesu odluku na tu tvoju zalbu to je to, nema muljanja i odugovlacenja ko prije (bilo je bitno samo otezati 2 god.)  :toothy9:
Sve za skuter/vespu - MStrgovina.hr
- tuning & styling dijelovi
 - gume
  - akumulatori
   - ulja

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #3 : 01 Srpanj, 2009, 23:01:06 »
Ma ima žalbi jer na prekršajnom nalogu piše da se može žaliti u roku 8 dana...e samo je problem ša ja neznam ni kako bi trebala žalba izgledati, nisam nikad to pisao ni bio u tome....ako tko ima kakvu šablonu ili šta bio bih vrlo zahvalan da na PM uputi
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #4 : 03 Srpanj, 2009, 01:27:51 »
Ma ima žalbi jer na prekršajnom nalogu piše da se može žaliti u roku 8 dana...e samo je problem ša ja neznam ni kako bi trebala žalba izgledati, nisam nikad to pisao ni bio u tome....ako tko ima kakvu šablonu ili šta bio bih vrlo zahvalan da na PM uputi

to nije zalba, to je prigovor, zalba je nesto drugo

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=19432.0

:icon_thumright:
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
« Odgovori #5 : 11 Srpanj, 2009, 10:20:58 »
Jesi li napisao žalbu?

Offline vpucko

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Belisce
  • Moja Kaciga: Nolan N84
« Odgovori #6 : 13 Srpanj, 2009, 14:23:22 »
cuj ako budes pisao zalbu obavezno daj nekome strucnom da ti ju slozio na 3,4 stranice... jer nema sanse da ce oni za 500 kn ic proucavat... tako mi to barem sredimo,,, i do sada nitko nije dobio odgovor da je odbijeno...

Offline exfreerider

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Divlja po metropoli
  • Moj Skuter: ex.VXR 200, ex. Zip 125 4T LC RR sada Polo TDI RR
  • MojSetup: najja?i kit - konj za volanom
  • MojSpuh: Samo najglasniji
« Odgovori #7 : 21 Srpanj, 2009, 13:36:09 »
I ja sam prošlo ljeto dobio tu jarunsku kaznu  :laughing6:...ja sam bio stajao sa frendom sastrane ali su uredno stali pored nas i napisali nam kazne a u žalbi sam napisao da nisam upravljao motornim vozilom nego sam stajao pored njega i prićao sa kolegom ćime nisam kršio nikakav zakon i na sudu mi sudkinja kaže ako me uvjeriš da si ga dogurao do tamo opraštam priznao sam da sam se dovezao do tamo i prošao sa opomenom :frajer:
No drift no fun

Na ravnom se vide konji a po zavojima majmuni ja sam ipak ve?i majmun lol

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
« Odgovori #8 : 22 Srpanj, 2009, 12:03:21 »
I ja sam prošlo ljeto dobio tu jarunsku kaznu  :laughing6:...ja sam bio stajao sa frendom sastrane ali su uredno stali pored nas i napisali nam kazne a u žalbi sam napisao da nisam upravljao motornim vozilom nego sam stajao pored njega i prićao sa kolegom ćime nisam kršio nikakav zakon i na sudu mi sudkinja kaže ako me uvjeriš da si ga dogurao do tamo opraštam priznao sam da sam se dovezao do tamo i prošao sa opomenom :frajer:

Treba se znati snaći :icon_biggrin:... još ako uz to imaš sreće ništa od kazne :laughing6:

Offline exfreerider

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Divlja po metropoli
  • Moj Skuter: ex.VXR 200, ex. Zip 125 4T LC RR sada Polo TDI RR
  • MojSetup: najja?i kit - konj za volanom
  • MojSpuh: Samo najglasniji
« Odgovori #9 : 22 Srpanj, 2009, 12:46:06 »
Snalažljivost mi je drugo ima a getaway prvo :laughing6:
No drift no fun

Na ravnom se vide konji a po zavojima majmuni ja sam ipak ve?i majmun lol

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #10 : 26 Prosinac, 2009, 13:36:10 »
Jedno pitanje u vezi "jeftinijih" kazni, netko je rekao da postoji mogucnost oprosta  :icon_scratch:  ;D ako je kazna do nekih 700kn ako se ne varam. Uz uvjet da je to prvi put....

tako nekako, pa ako netko zna nesto o tome dobro bi doslo. Frend je zaradio kaznu na malo nezgodan i podmukao nacin, imao je 12km/h vise na cesti nesposredno prije ukljucivanaja na brzu cestu (identicno kao ukljucivanje na autocesti) i plavci su cekali na samom spoju cesta koji izgleda ovako nekako  /\  (na toj cesti je trokut pri ukljucivanju, ali moras malo zaleta imati) ... da je imao tu brzinu 300m kasnije gdje stoji znak sa vecim ogranicenjem, ne bi bilo nikakvih problema, mogao bi ici jos 8km/h brze.
« Zadnja izmjena: 26 Prosinac, 2009, 13:42:23 SlowRider »

Offline hrvojekovacic

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Rhon 70r
  • Moja Kaciga: MADHEAD (cross)
  • MojSetup: 2 eXtreme 70cc
  • MojSpuh: Leo Vince ZX
« Odgovori #11 : 30 Prosinac, 2009, 22:11:04 »
Jedno pitanje u vezi "jeftinijih" kazni, netko je rekao da postoji mogucnost oprosta  :icon_scratch:  ;D ako je kazna do nekih 700kn ako se ne varam. Uz uvjet da je to prvi put....

tako nekako, pa ako netko zna nesto o tome dobro bi doslo. Frend je zaradio kaznu na malo nezgodan i podmukao nacin, imao je 12km/h vise na cesti nesposredno prije ukljucivanaja na brzu cestu (identicno kao ukljucivanje na autocesti) i plavci su cekali na samom spoju cesta koji izgleda ovako nekako  /\  (na toj cesti je trokut pri ukljucivanju, ali moras malo zaleta imati) ... da je imao tu brzinu 300m kasnije gdje stoji znak sa vecim ogranicenjem, ne bi bilo nikakvih problema, mogao bi ici jos 8km/h brze.
moj frend se tako izvuko  :icon_biggrin: ,uglavnom vozio se i taman iza policija! Imao kacigu i regan skut al nije imao vozačku i plavac mu je rekel da mu bude sad oprostil al drugi put 1000kn  :icon_thumright:
Two stroke reality is the four strokers dreams!
Four-strokes are something you rode to the track to watch two-strokes race.

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #12 : 30 Prosinac, 2009, 22:14:20 »
 :dontknow: