Pozdrav!
Stavio sam 80 diznu, RN1C svječicu. Zadovoljan sam promjenom, fino vuče iz svih režima, na malo prašine provrti Molas, hoće na zadnji (samo fali da ga malo cimnem) iz starta. Zanimljivo da sad na full gasu ne ide preko 9750 okretaja na ravnom, a sa 82 diznom i NGK svječicom je zavrtio preko 10050, i bilo me strah još držat, a išao bi još više, isti pravac, doduše sad je bila 7-8 stupnjeva manja vanjska temp. Uz tu nižu vanjsku temp, KOSO je pokazivao 8 stupnjeva veću temp motora na full gasu nego sa NGK BR9ES i 82 diznom. Nema više trokiranja nikako. Doduše, napravio sam 20ak km, danas ću još toliko, pa onda idem na teren. Kad se vratim i nabacim preko 70-80km onda ću gledat svječicu, mislim da ranije neće pokazati pravu boju. Imam 80kg i 177cm, u uspravnom stanju max je 87gps na ravnoj dionici od 2,3km mjereno, bez nekog osjetnog vjetra. Rolice nove od 6g, nisam imao teže, remen OEM, ima max 2000km, OEM centralna oko 1500km, nove Polini najslabije (bezbojne) opruge kvačila, nova mast u polutkama. Sad je start, ubrzanje rad motora bolje nego što sam očekivao. Krajnju sam očekivao malo veću, možda bi sa 6,4g rolicama nešto i dobio, no ne vjerujem puno. Kad nagrebem nešto sa strane, vjerojatno za nagodinu, ugurat ću taj, toliko hvaljeni Multivar, pa ćemo vidjet.