Ostalo > Razne offtopic teme :)

Motoristi u plavom na bijelom

<< < (8/22) > >>

JogFromYamaha:
sve jasno al nemozes kre zaobilaznice dobiti  dobar rezultat ako ti se  pozadinska buka javlja koja je jaka
zato mozes inzistirati na mjerenje u stanici ili na tisem mjestu pod propisanom procedurom a ne deni mikrofon na auspuh pa nabi do blokade

3alfa3:

--- Citat: JogFromYamaha - 10 Ožujak, 2015, 11:03:44 ---sve jasno al nemozes kre zaobilaznice dobiti  dobar rezultat ako ti se  pozadinska buka javlja koja je jaka
zato mozes inzistirati na mjerenje u stanici ili na tisem mjestu pod propisanom procedurom a ne deni mikrofon na auspuh pa nabi do blokade

--- Kraj citata ---

U ZG gdje su mjerili, bilo je van prometa - na Jarunu i parkingu Dinamovog stadiona.
U STP se ne mjeri, nego izvan nje - ne smije bit u zatvorenom prostoru, a vani kad se mjeri, 3 metra u svim smjerovima ne smije biti niceg zbog izbjegavanja refleksije

Imas gore link na pdf gdje je sve kristalno jasno opisano

Jedino sto u njemu pise da je tolerancija 3db, a ona je vec neko vrijeme 5db (to pise u drugom linku)

JogFromYamaha:
sve je to jasno
treba znat pravila igre kao sto sam prije napisao
i inzistirati na njima

Tomi_ZG:
Dobro veliš Jog ima svega,u većini takvih situacija ljudi popuše kaznu jer se daju jebat i šute,ne treba bit bahat al treba imat stav i svoje ja,bio sam i ja klinjo i neke stvari se nisam tada usudio,zato sad već dugo nemam problema s murijom jer im se postavim,pa malo popričamo i svako ode u svom smjeru.

zvonkec92:
mene je prosle god rusio kad sam na Rockyu imo deaka, nabio gas preko pola i tako izmjerio 10db vise od onoga kaj pise na plocici. kad bi se mjerilo na 3 tisuce i nes sitno okr deak se nebi ni cuo. al kaze lik to se tak ne radi..  ugl  i  da sam se iso svadat s njima ne isplati mi se jer na onom plavom papiru kaj djelatnik STPa popunjava ima jedna nova stavka  "ne originalni ispusni sustav"  tako da svakak pusim i ne isplati mi se ni trudit presvercat deaka na tehnickom bez obzira kaj bi on po plocici zadovoljio buku

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju