Ostalo > Razne offtopic teme :)
Motoristi u plavom na bijelom
JogFromYamaha:
buka je dozvoljena kolko ti vozilo ima ustancan homologacijki broj na sasiji
svako vozilo je homologirano na odredenu decibelazu na odredenim obrtajima
i smije se mjeriti samo buka u kontroliranim uvjetima (znaci ne na cesti di imas pozadinske zvukove)
i pod odredenim kutem od vozila i udaljenosti od vozila i samo na obrtajima koji pisu na plocici
nikakvo ful gas pa mikrofon na auspuh to mu slobodno bacis odma u glavu i steras ga u k
nema tu nikakve improvizacije ko improvizira i odstupa od propisanog nacina mjerenja svoj rezultat mjerenja
samostalno ponistava i nije mjerodavan.
a kod mene su divlji ko dok bacis kamen u kosnicu, prvo su bile dva tjedna racije kaj su se interventni u miniusevima napeljavali okolo
onda su za vikend dvojica klinaca na skuteru stradala od cega je jedan mrtav drugi teski invalid i bit ce nam interesantno ove sezone
Tomi_ZG:
Jog kod mene je naljepnica u gepeku,velim na 3 i pol soma nek mjeri koliko hoće jer se to jedva čuje,a ove neke fore pun gas nek prodaje klincima, ja ne spadam u tu grupu pa me nebu jebal sa svojim nebulozama ak mu se sprdne slučajno.
3alfa3:
Ionako na cesti ne mjeri policija nego tada imaju sa sobom djelatnika stanice za tehnicki pregled, a on zna sto i kako
JogFromYamaha:
klinci kojima stricek policajec koji nikad ne laze veli da je njihov prijatelj i onda lijepo im opali kaznu
pa su krokodilske suze
upoznaj se s pravilima igre i nedaj se jebati i to je sve
pa ce bolje i proci
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 10 Ožujak, 2015, 09:00:05 ---smije se mjeriti samo buka u kontroliranim uvjetima (znaci ne na cesti di imas pozadinske zvukove)
--- Kraj citata ---
Moze se mjerit na cesti ako pozadinska buka nije glasnija od vozila koje mjeri - buka se ne zbraja.
Kad bi imao kontinuirani izvor buke od 85db i onda dodao jos jedan izvor buke od recimo 70db, fonometar bi i dalje mjerio 85db
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju