Ostalo > Svijet računala i mobitela
High End kineski low budget mobiteli
balki:
Dodao bi samo da je naslov oximoron :icon_biggrin:
...moglo bi se maximalno reci da funkcijama koketiraju sa srednjom klasom mobitela ali spominjati high end za njih je pretenciozno.
balicdim:
--- Citat: balki - 14 Ožujak, 2015, 08:15:43 ---Dodao bi samo da je naslov oximoron :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
kao i većina tema na forumu.... počelo se sa jednim a nastavlja se sa nečim drugim iako nismo pobjegli daleko od teme
krenuli samo sa 4gb rama došli smo do 1 gb u zadnjim postovima
a i ajmo definirat high end s obzirom da su svaki dan sve jači modeli na tržištu
zvonkec92:
Ja sam imao Elephone P8, mob je fakat bio zvjer i to kaj sam radio na njemu ovaj sada nemože ni upola a da ne zapinje.. jedino kaje imao previše drugih problema, opčenito ta marka kolko sam čitao nevalja ni kur*u, mada ima slučajeva di sve radi super ali večina ih je šrot ( mislim na elephone brend ) zadnje vrijeme jako slabo pratim te kineze, kad bi morao opet kupovati mob uzo bi definitivno octa core, full hd, najmanje 2gb rama i naravno neki poznatiji brend.
Danijel4x4:
Svaka cast kinezima al Lumia 1020 rulz :toothy10:
sasha2511:
Ako mislite uzimat kineze strpite se jos malo jer ce krenut lavina novih modela.. Izlaze novi MTK chipseti i noviji standardi (s 2 gb na 3 i 4 gb ram) a i nove grafičke bogami.. Inace ako sve sta vas zanima uvezi kineskih telefona imate na Telekineza forumu (ako je zabranjeno reklamirat obrisite me).. Ja sam vlasnik Coolpada F1 i prezadovoljan sam, telefon je odlican, kamera odlicna, baterija dobra.. A sto se tice developera za njega sigurno je u svjetskih top 5, znaci custom romova ne manjka.. Inace svi kinezi koji se izvoze van su opcenito smece jer prave, jake kineske firme (Xiaomi, Meizu, Lenovo, Huawei, Coolpad, Mlais, i druge) jako malo toga rade za nasa trzista ali zato postoji jedan njihov operater (China unicom) koji ima iste frekvencije ko mi i ti telefoni se mogu koristiti kod nas, oznake Wcdma.. Ako vas jos sta zanima pitajte slobodno, moze i pwt.. Pozdrav..
from my F1
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju