Ostalo > Svijet računala i mobitela
High End kineski low budget mobiteli
zvonkec92:
meni jedna stvar nije jasna, opcenito kod mobitela.. zakaj rade tak slabe baterije koje tipkanja izdrze jedva jedan dan :/ zasto je tako tesko ( bar u one vece mobove ) staviti bateriju od 4-5t mAh :( :dontknow: samo iz tog razloga sam uzo tablet ( koji moze i zvati ) Huawei Honor T1.. baterija je 4800mAh i sa normalnim koristenjem ( pozivi poruke i jedno 5 sati neta na 3G drzi 3-4 dana ) kad bi ga koristio samo kao mobitel ( 2-3 poziva dnevno ) drzi cijeli tjedan..
balicdim:
je sve to stoji što se baterije tiče, i nisi jedini koji se to zapitkuje
ali 8inča u džepu od skoro pola kile za mobitel - tablet.....
mislim da si baš ti okačio sliku sa nekim bolesnim SOT-a rezultatom u nekoj drugoj temi ali to sve ovisi šta radiš, recimo kod LG G2 baterija je 3000mAh i meni izdrži od 3-5h SOT-a dok recimo dok je mobitel bio kod žene (dan i pol) SOT-a rezultat je bio meni nevjerovatnih 8h
ali skrećemo sa teme
Coolpad F1 je dobar, no za tu cijenu bi radije uzeo Xiaomi redmi NOte 4G (bez 4G je MTK CPU a ovako je snapdragon) jer su po dimenzijama skoro pa jednaki a Xiaomi mi je nekako privlačniji zbog 5,5inča
andy:
Pa mislim da je logicno zasto su baterije tak slabe, idu s sto tanjim mobitelima i onda tu najviše pati baterija i njezin kapacitet..
Umjesto da ulazu toliko u te procesore nebi bilo loše i malo baterije unaprijediti.
sasha2511:
Po meni je 5" gornja granica a da se moze koristit jednom rukom, 5.5" je vec previse.. Ali to je za neku drugu temu.. :D
F1 je bolji od Note-a u svakodnevnom radu, znam jer imam oba ( stari ima Xiaomi), meni se ne svida MiUi rom opcenito, vise sam pobornik cistog androida, AOSP-a..
from my F1
zvonkec92:
ma dobro je ovo meni, je malo prevelik za razgovor ali za surfanje milina, a najvise mi je zbog trajanja baterije, a ne kad odem nekam bogu iza nogu, upalim GPS 3G i odem na google maps pozdere mi 30% baterije za 15-20 min.. kod huaweja toga nema :) drzi predobro..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju