Ostalo > Svijet računala i mobitela

High End kineski low budget mobiteli

<< < (7/18) > >>

zvonkec92:
neki dan imo u rukama kopiju samsunga S4,  i pise na njemu samsung ma pljunuti s4 a iznutra smeceeeeeeeeeeee, majke mi mob nije za nista drugo nego za stavit ga pod presu..

avr freak:

--- Citat: zvonkec92 - 12 Ožujak, 2015, 17:38:10 ---neki dan imo u rukama kopiju samsunga S4,  i pise na njemu samsung ma pljunuti s4 a iznutra smeceeeeeeeeeeee, majke mi mob nije za nista drugo nego za stavit ga pod presu..

--- Kraj citata ---

Hahah, upravo tako  ;D ;D

balicdim:

--- Citat: avr freak - 12 Ožujak, 2015, 18:37:03 ---
--- Citat: zvonkec92 - 12 Ožujak, 2015, 17:38:10 ---neki dan imo u rukama kopiju samsunga S4,  i pise na njemu samsung ma pljunuti s4 a iznutra smeceeeeeeeeeeee, majke mi mob nije za nista drugo nego za stavit ga pod presu..

--- Kraj citata ---

Hahah, upravo tako  ;D ;D

--- Kraj citata ---

ima da takvih primjeraka, no po dosadašnjim primjercima koje sam posjedovao i imao prilike uživo vidjet HDC je najvjerniji što se tiče kopija od samsunga a Goophone od HTC-a
istina, ruku na srce, po specifikacijama nisu ni blizu originalima ali nisu ni za bacit

neki od njih imaju i sw koji je vjeran originalu a čak je i fluidniji nego original, jer u njemu nema onih glupih 100X programa tipa samsung chat ili kako se već zove

kolega je imao kopiju s3 i sa 1GHz CPU i 512RAM-a je bio fluidniji nego što sad posjeduje neznam koji model prestigia od quad core 1,2 i 1GB rama

Booster 1:
Ma kinezi u zadnje vrime sve bolji i bolji pa san i ja sebi jednog nabavija  Doogee dg310 vojager 2 mobitel je kopija s5 karakteristike nisu uopce lose ostao sam iznenađen ovim mobitelom nije jos nikako u evo skoro 6 miseci blokao skroz da nereagira na nista sta mi se znalo desavati sa prijasnjim mobitelima otvara igre ka nista realracing3, san andreas nema blokavanja nicega za 100e ode u hrvatskoj a na ebayu biras za 100$ mobitel je stvarno vrh brz poprilicno ima 1.3 quadcore procesor gigu rama 8giga interne memorije samo ima kao i svaki neke mane kamera moze i proc al bljeskalica nesluzi za nista  cisto da se vidi da si opalija sliku ekran nije oni nefrizajuci  multitouch ga jebe malo al sve u svemu ja skroz zadovoljan sa mobon  za 100e nisan moga bolji mob uzet :)
i podrzava vanjski usb

balicdim:
to je ono što ja govorim ekipi, danas je kinez kvalitetniji nego neki brandirani mobitel
software je čišći i nema zajbenacije oko programa koji zauzimaju prostor za bezveze, neki dolaze u startu root-ani, a ako uzmemo u obzir i cijenu, idući mobitel će bit definitivno neki china brand

najgore od svega u cijeloj priči je održavanje istih, ako ih kupiš izvana naravno da ju možemo prekrižit, a ako se kupe kod nas ako nije sw problem, čekanje preko mjesec dana jer se sve šalje za ZG pa iz ZG.a u Boga pitaj kuda da bi se opet istim putem vratio do tebe

kolega sa posla kupio neki quadro (kopija note-a) dao je za njega oko 1600kn i već 5 puta bio na servisu, zbog gubitka zvuka i vibracije, u svaki puta po 30ak dana na servisu, što u konačnici govori da ga je on u 5 mjeseci možda koristio ukupno 15ak dana, tražio je drugi, dobio ga je NE

mislim da je zvonkec imao nekog divljeg 6,44inčnog kineza, a pajdo mi sad zaiteresiran za UMI CROSS C1

http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/top-ponuda-umi-cross-c1-best-buy-6.44-quad-core-oglas-10055289

cijena je ok, iz kine košta od 140 - 200 pa na više $ i dok plati porez košta kao kao i ovaj
moja jedina zamjerka je to što je ko tepsija, ostali sve valja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju