Općenito > Generalno o skuterima
Gilera runner TRILEMA
nikola.dragicevic8:
Kao sto ti je Josip rekao, biježi od ditecha (aprillia ) ili pure jera ( piaggio/gilera ) To što sam ti rekao 1000 kn odnosi se na na mašinu u nekom ekstremnom slučaju. Onaj runner je 99 godište, treba vidit u kakvom je stanju potrošni materijal tipa diskovi, pločice, mozda promijeniti antifriz, ulje u kočnicama, rolice, remen, amortizer itd. sve su to sitnice ali se skupi brzo. Otvorio sam ovaj treći link i moj ti je savjet ako mozes rijesiti financije da se probas dogovorit. Naravno ako je stanje kao na slikama, ali cim vidim dva ključa, kljižicu, alarm (mislim da je onaj 2- way kod nas oko 900 kn) vjerujem da je na motor paženo.
SpongeBob:
Ma nije problem tih mozda 6.000kn, vise su troškovi koji dolaze na to još, a to su kaciga, bubrežnjak, registracija 30dana kasnije :-[
Vidim da je najbolji od navedenih, ali stvarno ne znam kako izvesti to ???
Možda nekakve alternative? Gledao sam nešto poput ovoga:
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/cpi-gtr-50-cm3-oglas-13579858
Stvarno ne znam što, grdo je to kad nemaš novaca, a želiš neki koliko toliko dobar skuter :sad1:
walkay:
Najbolje biraj Piaggio, taj CPI je isto zajebant, a dijelova bas i nema... decki su ti napisali cca. 1000 kn za generalku, toliko kostaju dijelovi, ali ruke su jos 500 kn da ti neko to napravi ako ti sam ne napravis.
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/gilera-runner-sp50-49-cm3-oglas-14449150
SpongeBob:
Uffff, Osijek je jako daleko od Zagreba. Troškovi puta tamo i nazad su 100€ :(
Onda mi skoro dođe do cifre od 6.000kn za što imam i tu u Zagrebu par skutera.
Ha ništa, danas idem pogledati ovaj sa prvog linka u Zabok. Pošto ja nemam ama baš pojma o skuterima jel postoji nešto što bi me trebalo odmah piknut u oko kod tako starog skutera i upućivat na moguće probleme? Pročitao sam Topic "Vodic za kupovinu polovnog skutera" ali se ne osjećam baš potkovano. Uglavnom da sumiramo, najgora stvar je generalka motora koja s rukama košta 1.500kn, plastike su farbane jel trebam tu pazit možda na izvedbu ili na pukotine? I još nešto, gdje se nalazi broj šasije kod skutera? Htio bih to usporediti sa knjižicom vozila i provjerit jel sve u redu sa skuterom.
Puno pitanja, znam :( ???
walkay:
Sa desne strane ispod podnice gdje drzis nogu dok vozis, imas malu plocicu. Pazi da skuter ne vuce na sve strane i da vilice i rama ajmo reci ravni...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju