Općenito > Generalno o skuterima
Gilera runner TRILEMA
nikola.dragicevic8:
--- Citat: SpongeBob - 04 Ožujak, 2015, 19:25:42 ---Budem vidio, stvarno se čini kao dobra prilika. Sad me zanima ako je itko to radio u skoro vrijeme koji svi troškovi dolaze kod prijepisa skutera i kuda sve moram ići?
Našao sam Temu o toj priči samo me zanima da li se što promjenilo oko cijene i da li i gdje sve vlasnik mora ići sa mnom ukoliko je skuter registriran.
Redoslijed:
1. kupoprodajni ugovor cca. 2kn
2. javni bilježnik cca. 50kn (još uvijek je samo 50 kn??) ???
3. .... da li idem na policiju i što tamo radim, samo promjenu vlasnika u knjižici vozila?? (cijena....???)
4. ....
Hvala svima na pomoći do sada :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Kupoprodajni ugovor nosiš u poreznu gdje ti udaraju pečat da si oslobođen poreza (do 50 ccm se ne plaća porez ). Vlasnik ti treba samo kad radiš ugovor u javnog bilježnika. Što se tiče promjene vlasnika, ne znam kako ces organizirati zbog registracije i kad točno ističe, i ostaju li iste tablice ( ja sam doveo iz druge županije pa sam morao mijenjat ). U slučaju da je jos uvijek registriran i osiguran u policiju nosiš ovjereni ugovor od bilježnika sa pečetom iz porezne i ako je stara prometna moras ponijet i knjizicu vozila. I tamo te upisuju kao vlasnika. Nisam siguran za taksu al mislim da sam nekih 35 kn platio.
SpongeBob:
--- Citat: dachi - 04 Ožujak, 2015, 20:34:44 ---na runneru je ispod desne podnice broj sasije..
za 4500kn,ja ti mogu dat aeroxa 2004-5 god,10000km,prvi vlasnik,nikad padano(skinute naljepnice),nikad masina otvarana itd i registriram ti ga taj dan kad dodes...
--- Kraj citata ---
Hvala ti, ali Aerox mi izgleda ful neudobno za suvozača. Gilera mi je puno atraktivnija, ali nikad se ne zna. Imas koju fotku za poslati?
DajTeh:
Aerox je skuter za jednoga, ali taj jedan se zabavlja bolje nego na Gileri :)
SpongeBob:
Čisto da zatvorimo ovu temu i zahvalim se svima na pomoći. Na kraju je ispao Gilera Runner PJ verzija 2003 godina. Bila je dobra prilika i vrlo očuvan. Sada kreću muke po pronalasku servisa.
Hvala i vidimo se na drugim temama na forumu
rs50e9:
aha sad vidim
standardno forumski zapali ga baci u savu itd
ekipa ima iq izmedju 23-68
al savjete ti daju dobronamjerno
kazes da si kupio uscuvan mint primjerak s malo km
tako sam i ja. i sad di servisirat da ostane mint primjerak?
najvise ljudi bjeze od njega jer su skupi djelovi
za cijenu dizni i kompresora, ekipa slozi generalku
ima jedan jako dobar servis pored zgba. frend tamo servisira sve pile i prje je vozio ditecha
bas bude pitao jel bi htijeli to servisirat. full su pedantni i strpljivi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju