Općenito > Generalno o skuterima
Gilera runner TRILEMA
SpongeBob:
S lijeve strane kada gledaš od naprijed na skuter? :icon_scratch:
nikola.dragicevic8:
Kad sjednes na motor ispod lijeve noge ti je bocna nogara a ispod desne priblizno na istom mjestu plocica sa brojem šasije tj. utisnuto na rami..s ovim trecim runnerom covjek daje i 2 kacige, promjenjen potrošni materijal..ako ti i ne pašu vjerujem da mogu poslužiti dok ne skupis para za drugu..trošak registracije ti je oko 500 kn, i probaj malo korigirat cijenu zbog činjenice da brzo ističe..i ovo je 2006 godina, dakle "oriđiđi" talijan jer su od 2008 i oni made in china :sad3: Kažem jos jednom ako ikako mozes ovo je odlična prilika..
SpongeBob:
Budem vidio, stvarno se čini kao dobra prilika. Sad me zanima ako je itko to radio u skoro vrijeme koji svi troškovi dolaze kod prijepisa skutera i kuda sve moram ići?
Našao sam Temu o toj priči samo me zanima da li se što promjenilo oko cijene i da li i gdje sve vlasnik mora ići sa mnom ukoliko je skuter registriran.
Redoslijed:
1. kupoprodajni ugovor cca. 2kn
2. javni bilježnik cca. 50kn (još uvijek je samo 50 kn??) ???
3. .... da li idem na policiju i što tamo radim, samo promjenu vlasnika u knjižici vozila?? (cijena....???)
4. ....
Hvala svima na pomoći do sada :icon_thumright:
SF2 Freak:
Uštedi si novac i živce i kupi si SF2. Najkvalitetniji skuter na tržištu sa nešto slabijim performansama.
dachi:
na runneru je ispod desne podnice broj sasije..
za 4500kn,ja ti mogu dat aeroxa 2004-5 god,10000km,prvi vlasnik,nikad padano(skinute naljepnice),nikad masina otvarana itd i registriram ti ga taj dan kad dodes...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju