Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox - ležaji u getribi

<< < (10/11) > >>

robert:

--- Citat: dhorvat2 - 07 Studeni, 2008, 13:20:47 ---Evo, dimenzije svih ležajeva i semeringa u getribi za minarelli (sa Aeroxa 2001.)!  :icon_thumright:

Dimenzije semeringa i ležajeva sam provjerio sad kad sam ih vadio van radi izmjene, unutra su bili tvornički... i ovako:

Ležajevi su svi SKF, a semerinzi Corteco plavi!

Ležaj na dekliću je običan sa metalnom košuljicom, a kod kotača na sekundaru je kompletan zatvoren sa plavom gumicom kao dihtung sa OBJE strane.

Semering na dekliću ima i smjer koji obavezno mora biti lijevi, odnosno obrnut od kazaljke na satu  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
daj mi reci gdje si kupovao ležaje i semeringe? koliko si ih platio?

dhorvat:

--- Citat: robert - 11 Studeni, 2008, 18:02:00 ---daj mi reci gdje si kupovao ležaje i semeringe? koliko si ih platio?

--- Kraj citata ---

Evo upravo danas kupio ležajeve u Lager Commerceu u Tomislavovoj...

Onaj na dekliću je Koyo C3, onaj na sekundaru NTN obični (sa gumenim dihtunzima), dva ona manja ležaja su isto NTN sa metalnim košuljicama i plavi Corteco semerinzi - sve skupa 117 kuna  :icon_thumright:

robert:
super, nije skupo! ovaj tjedan idem tamo! :toothy9:

robert:
dimenzije si uzeo sa ove tvoje slike ili?

dhorvat:

--- Citat: robert - 11 Studeni, 2008, 18:07:44 ---dimenzije si uzeo sa ove tvoje slike ili?

--- Kraj citata ---

Tako je... Ta slika je originalna, jedno sam ja još dodao jedan ležaj i semeringe da slika bude kompletna  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju