Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox - ležaji u getribi
robert:
--- Citat: dhorvat2 - 07 Studeni, 2008, 13:20:47 ---Evo, dimenzije svih ležajeva i semeringa u getribi za minarelli (sa Aeroxa 2001.)! :icon_thumright:
Dimenzije semeringa i ležajeva sam provjerio sad kad sam ih vadio van radi izmjene, unutra su bili tvornički... i ovako:
Ležajevi su svi SKF, a semerinzi Corteco plavi!
Ležaj na dekliću je običan sa metalnom košuljicom, a kod kotača na sekundaru je kompletan zatvoren sa plavom gumicom kao dihtung sa OBJE strane.
Semering na dekliću ima i smjer koji obavezno mora biti lijevi, odnosno obrnut od kazaljke na satu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
daj mi reci gdje si kupovao ležaje i semeringe? koliko si ih platio?
dhorvat:
--- Citat: robert - 11 Studeni, 2008, 18:02:00 ---daj mi reci gdje si kupovao ležaje i semeringe? koliko si ih platio?
--- Kraj citata ---
Evo upravo danas kupio ležajeve u Lager Commerceu u Tomislavovoj...
Onaj na dekliću je Koyo C3, onaj na sekundaru NTN obični (sa gumenim dihtunzima), dva ona manja ležaja su isto NTN sa metalnim košuljicama i plavi Corteco semerinzi - sve skupa 117 kuna :icon_thumright:
robert:
super, nije skupo! ovaj tjedan idem tamo! :toothy9:
robert:
dimenzije si uzeo sa ove tvoje slike ili?
dhorvat:
--- Citat: robert - 11 Studeni, 2008, 18:07:44 ---dimenzije si uzeo sa ove tvoje slike ili?
--- Kraj citata ---
Tako je... Ta slika je originalna, jedno sam ja još dodao jedan ležaj i semeringe da slika bude kompletna :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju