Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox - ležaji u getribi
robert:
uskoro mi stiže malossi primar i mislim si kad već otvaram getribu da odmah zamjenim sve ležaje unutra!
da nebi sada najprije sve morao raskopati i vaditi ležaje pa s njima u kupovinu pitam se dali netko ima točne dimenzije ležaja i semeringa koji se nalaze u getribi!
Benjamin:
Netrebas nis mjenjati..ak do sada nisu otvarnai nemas potrebe...to ti se bude nazadnje rapsalo na skuteru...evo i ja sma mjenjao getribu pa sam hito to mjenjati..i reko majstor da nem potrebe..da itm lezajevima nista nebude da nisu tka osjetljivi ko na radilici...jel kpolutka ionako ima lufta kad skines deklo i kad skines prijenos dole..ondam os osovinicu micati malo simo tamo...a centrira se kad dode neklo na prijenos jel je i u deklu lager...tak je kod piaggia...za minereli tocno neznam...
Uglanvom misli da nemas potrebe...
2TDottore:
kod minarelija nema tog lagera u deklu i taj lager u boku dosta prije odlazi.Ja bi ga recimo zamijenio jer to nije nikakav problem a i kosta par kuna.Sve ovisi koliko kilometara ima motor i dal se vozi po losim cestama i slicno.
robert:
samo bog zna koliko i šta su sve prešli ovi blokovi! hac ih je kupio i stavio na policu jer je odustao od te prerade!
ja ću te ležaje i semeringe svakako zamjeniti kad budem otvarao!
Benjamin:
Da napisao sma da neznam kak je kod minerelija..ali kod piaggia je to fakat solidno napraljveno..i jos kod nikog nisam vidio da je imao s tim problema ili da mu se nes desilo..tak da imam duboko povjerenje u te lagere..a i kolko se ja na zadnjem vozim i do sad jos nis...tak da svaka cast...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju