I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi
jako ljepo...svaka čast dečki, kod nas u ZG je kao u mrtvačnici i nikad nas se nemre skupit više od 5-6
29.3 prakticki cetvrti mijesec Ajde dogovarajte se i dodjite svi na meet za pamcenje
Citat: MarinM - 08 Ožujak, 2015, 10:56:2729.3 prakticki cetvrti mijesec Ajde dogovarajte se i dodjite svi na meet za pamcenje Ako temperature budu neke normalne i vrijeme okej zasto ne. Nego tko nam rijesava pomocne lezajeve dole da ne moramo na silu voziti doma?
Citat: JosipMarijanovic - 08 Ožujak, 2015, 12:04:08Citat: MarinM - 08 Ožujak, 2015, 10:56:2729.3 prakticki cetvrti mijesec Ajde dogovarajte se i dodjite svi na meet za pamcenje Ako temperature budu neke normalne i vrijeme okej zasto ne. Nego tko nam rijesava pomocne lezajeve dole da ne moramo na silu voziti doma? Ja zivim prakticki u gorskom kotaru,skoro 1000m nadmorske visine,tako da nije toliko greda po danu se voziti,jos ako bude suncan dan kao sta je danas naprimjer bit ce super za voznju
Josip ajmo na voznju
Pa netreba ti to
Pa da ipak je to runnerica to ide i na vodu
Citat: suni - 08 Ožujak, 2015, 15:02:09Pa da ipak je to runnerica to ide i na voduisla je za 3.4 cu probati biti spreman. nadam se i prije.
slike od danas
da sam dovoljno lud da idem jos jednom sa skuterom na more, mogli bi kod mene u Crikvu, kuca je prazna.....njesra je jedino kaj cak ni ja nisam dovoljno bedast da to ponovim
Citat: zvonkec92 - 07 Ožujak, 2015, 20:20:18slike od danasi koji je najbrzi?