Općenito > Servisi
Akumulator Auto Krešo
steeef:
prva greska je ak se ne formira pravilno a druga ako ostaje skroz prazan par mjesec na hladnom itd..sjebe se kapacitet i amen..
kak je vec napisano,zato je garancija 6 mjeseci kolko se kao koristi skuter/motor..
auto koristis svaki dan tak da akumulator nemrem propast od stajanja.
za skutere kolko sam imal prilike videt rekel bi da su najbolji yuasa,al su i skupi..po 10 i vise godina su znali trajat,bez skidanja i ikakve brige..
anabellas:
ja cu sad vartu stalno s ctekom i svakih tolko dubinski ispraznit pa napunit, pa da vidim kolko vijeka dobije :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: anabellas - 14 Veljača, 2015, 22:33:42 ---ja cu sad vartu stalno s ctekom i svakih tolko dubinski ispraznit pa napunit, pa da vidim kolko vijeka dobije :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Olovni starter akumulatori se ne smiju dubinski praznit. Nema tu memorijskog efekta. Uvijek 100% napunjen je najbolje sto moze bit za akumulatore.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
anabellas:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Veljača, 2015, 09:27:49 ---
--- Citat: anabellas - 14 Veljača, 2015, 22:33:42 ---ja cu sad vartu stalno s ctekom i svakih tolko dubinski ispraznit pa napunit, pa da vidim kolko vijeka dobije :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Olovni starter akumulatori se ne smiju dubinski praznit. Nema tu memorijskog efekta. Uvijek 100% napunjen je najbolje sto moze bit za akumulatore.
--- Kraj citata ---
nemoj shvatit dubinski na 0V , mislim na 11.5V da je aku "prazan" pa punit da ima ciklus praznjenja i punjenja
3alfa3:
--- Citat: anabellas - 15 Veljača, 2015, 13:20:12 ---
--- Citat: 3alfa3 - 15 Veljača, 2015, 09:27:49 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
nemoj shvatit dubinski na 0V , mislim na 11.5V da je aku "prazan" pa punit da ima ciklus praznjenja i punjenja
--- Kraj citata ---
Kako zelis, ali time skracujes vijek akumulatoru. Drzi ga sto punijim i to je to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju