Općenito > Servisi

Akumulator Auto Krešo

(1/9) > >>

Deijvid:
Kupio sam akumulator LP u Auto Kreši prije nepune god. dana a kostao je 372kn. Kad sam kupovao bila je priča ma najbolji, nemožeš pogriješiti, super.
Temperatura se u Rijeci spustila jednu noć na -2 i akomulator je prdnuo i gospoda iz auto kreše ne zele čut za problem kao da je u prvih 6mj onda bi mi dali novi ovako ništa a za auto akomulatore je 2g. garancija.
Eto moj savjet kupujte u pevecu ili još bolje metrou gdje sam kupio akomulator za auto i već 7 god radi nego od Kreše.

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

ivanm:
nemaš kaj, garancija za akumulatore za skutere je 6 mjeseci..
ja sam prošlo ljeto uzeo Ciak za 75kn, najjeftiniji pa ćemo vidjeti.
kod akumulatora više marka niš ne znači jer su svi ista smeća..
prije 3 godine sam kupio za punto bosch, nekih 450kn je bio..
nakon 3 godine već posustaje, kad je vani ispod nule jako teško vrti, već sam ga punio 3x ove zime..
nema više onih yuasa koje su držale 10 godina.. kupi neki jeftiniji i goni dalje..

anabellas:

--- Citat: ivanm - 13 Veljača, 2015, 10:49:44 ---nemaš kaj, garancija za akumulatore za skutere je 6 mjeseci..
ja sam prošlo ljeto uzeo Ciak za 75kn, najjeftiniji pa ćemo vidjeti.
kod akumulatora više marka niš ne znači jer su svi ista smeća..
prije 3 godine sam kupio za punto bosch, nekih 450kn je bio..
nakon 3 godine već posustaje, kad je vani ispod nule jako teško vrti, već sam ga punio 3x ove zime..
nema više onih yuasa koje su držale 10 godina.. kupi neki jeftiniji i goni dalje..

--- Kraj citata ---

jel tebi na nrgu serijski 4Ah ili 9?

ja sam jucer uzeo vartu 9Ah 160kn
jos se formira pomalo   :icon_thumright:

ivanm:
meni je 4 ili 5 Ah, neznam točno, nisi trebal tak jaki jer ga regler od 50-ke nebu nikad napunil do kraja i to mu skraćuje vijek trajanja..

anabellas:

--- Citat: ivanm - 13 Veljača, 2015, 11:25:39 ---meni je 4 ili 5 Ah, neznam točno, nisi trebal tak jaki jer ga regler od 50-ke nebu nikad napunil do kraja i to mu skraćuje vijek trajanja..

--- Kraj citata ---

valjda bu ga napunio ak je srijski isti yuasa :D
a i prvi put je mjenjan sad aku , stara 9ah je drzala od 2008. (i sad radi ali se zna desit kad stoji po tjedan dana da zgubi kapacitet)

p.s. regler ga napuni samo onoliko koliko se i potrosio a to za jedno kresanje alnasera je nis , dalje samo stabiliozira napon  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju