Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kaciga i ajmo rec restauracija

<< < (2/5) > >>

Rox-Rab:
nakon 4-5 godina starosti kaciga gubi svojstva i pozeljno ju je zamijeniti novom

dominik202:
Koja se to svojstva gube ? Plastika od koje je napravljena postaje tekuca ili ?

Sent from my SCH-R760 using Tapatalk 2

suni:
Aham dobro rox hvala iako to nije moje pitanje i nije mi jasno kag fiberglas izgubi svojstva pa nije to zeljezo

balki:

--- Citat: suni - 12 Veljača, 2015, 08:46:39 ---Aham dobro rox hvala iako to nije moje pitanje i nije mi jasno kag fiberglas izgubi svojstva pa nije to zeljezo

--- Kraj citata ---
Ti sam najbolje znaš kakva je kaciga, u kojem je stanju te na čemu se i kako voziš. Ako ti na njoj još važi homologacija popravi si ju kako si zamislio- izgooglaj ljepila i nađi neko koje ne ispušta neka štetna/kancerogena isparenja i time poljepi. Mozes nac po ducanima kaciga one samoljepljive jastucice za podesavanje ili oprati i srediti postojece.
...a mozes i frisko poljepljenu neostikom obut na glavu i gongati se u voznji :toothy9:

JosipMarijanovic:
Dainese nikad nije pravio dobre kacige kao odjela npr. Koji to materijali ne gube svojstva sa vremenom i utjecajem okoline?

Btw. Imam doma Arai RX7 kacigu koja je u svoje vrijeme kostala 1000e tamo 2001. A na glavi nosim HJC kacigu od 100e. Sto mislis zasto? Arai izgleda kao nova. Ali ako Arai kaze da vise ne valja onda im vjerujem. Nije to samo marketing. Da sam prilikom kupovanja druge imao novaca za Arai, uzeo bi ju opet.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju