Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kaciga i ajmo rec restauracija

(1/5) > >>

suni:
Znaci imam dainese airstream kacigu staru jos i 2006. kad je stari kupio sebi i sad nosim je vec duze vrijeme al me zivcira to kaj se sva ona unutrasnjost raspada mislim mogu izvadit sve i mice se al nis nije poderano il tak nes pa me zanima jel ima neko ko to slaze il tak nes u zagrebu

karlo-sp:

--- Citat: suni - 11 Veljača, 2015, 23:48:06 ---Znaci imam dainese airstream kacigu staru jos i 2006. kad je stari kupio sebi i sad nosim je vec duze vrijeme al me zivcira to kaj se sva ona unutrasnjost raspada mislim mogu izvadit sve i mice se al nis nije poderano il tak nes pa me zanima jel ima neko ko to slaze il tak nes u zagrebu

--- Kraj citata ---
stas bola nosit nekome , kupi neostik namazi tu postavu i kacigu i pusti par min i prisloni , ako drzi tapacirung po gliserima i brodovima drzat ce to ko od sale

du_vlaho:
Kad alfa ovo pročita za glavu će se uhvatit  :icon_biggrin:

Ali složit ću se s njim... ta kaciga je zrela za bacit  ;D

JosipMarijanovic:
Covjek daj ulozi 1000kn u svoju glavu. Kako te nije strah staviti to na glavu?

suni:
Nije me strah stavit to na glavu zato kaj je to jako dobra kaciga sama po sebi samo me zivicra i oprostite sto neznam ko vi tu svi kaj znate ocito sve na ovom svijetu mislim da ste mi mogli normalno odgovorit al ajde fala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju