Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kaciga i ajmo rec restauracija

<< < (5/5)

Jurich:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Veljača, 2015, 23:16:57 ---
--- Citat: Jurich - 23 Veljača, 2015, 22:05:08 ---je li ima neko za preporučiti čime oprati unutrašnjost kacige? koje sredstvo?

--- Kraj citata ---

Sampon za kosu

--- Kraj citata ---

ozbiljno? Palmolive ili  :icon_biggrin:
moga bi tako ovu kacigu kojoj se vadi unutrašnjost

za drugu kojoj nemogu vaditi bi proba sa nekim sredstvom za suho pranje. ima neko prijedlog

Tomi_ZG:
Lijepo sam ti napisao na prethodnoj strani,nikakva suha pranja i sranja,sve sam to isprobao ne brini,nema kruha od toga,shvatit ćeš kad krene crna zmazanoća teć iz nje ko da je cijela obitelj cigana nosila  ;D

Jurich:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Veljača, 2015, 23:42:35 ---Lijepo sam ti napisao na prethodnoj strani,nikakva suha pranja i sranja,sve sam to isprobao ne brini,nema kruha od toga,shvatit ćeš kad krene crna zmazanoća teć iz nje ko da je cijela obitelj cigana nosila  ;D

--- Kraj citata ---

hehe. onda će tako i biti

Tomi_ZG:
Samo je dobro na kraju ižmiči iznutra,potrajat će dok izađe sav deterdžent i zmazanoća,poprilično,tak da se oboružaj živcima i vremenom,nema za 10 minuta,i nemoj prisilno sušit fenom i sl. da ne sjebeš ljepilo iznutra,ak treba nek se 3 dana suši na normalnoj temeraturi

3alfa3:

--- Citat: Jurich - 23 Veljača, 2015, 23:39:54 ---
--- Citat: 3alfa3 - 23 Veljača, 2015, 23:16:57 ---
--- Citat: Jurich - 23 Veljača, 2015, 22:05:08 ---je li ima neko za preporučiti čime oprati unutrašnjost kacige? koje sredstvo?

--- Kraj citata ---

Sampon za kosu

--- Kraj citata ---

ozbiljno? Palmolive ili  :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---

Najozbiljnije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju