Općenito > Retro-skuteri
Općenita rasprava o Vespi
@nte:
dan je sve duži, a temperatura se polako ali sigurno diže. sezona počinje! :glasses9:
klanc:
--- Citat: @nte - 13 Veljača, 2007, 20:22:27 ---dan je sve duži, a temperatura se polako ali sigurno diže. sezona počinje! :glasses9:
--- Kraj citata ---
imaš pravo dost je bilo spavanja u garaži, ajd van na cestu
@nte:
--- Citat: klanc - 13 Veljača, 2007, 20:27:37 ---
--- Citat: @nte - 13 Veljača, 2007, 20:22:27 ---dan je sve duži, a temperatura se polako ali sigurno diže. sezona počinje! :glasses9:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ma vespa mi je spas! nema tih para da ja odem s autom u centar između 0 i 24 :laughing7:
klanc:
--- Citat: @nte - 13 Veljača, 2007, 20:31:59 ---
--- Citat: klanc - 13 Veljača, 2007, 20:27:37 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ma vespa mi je spas! nema tih para da ja odem s autom u centar između 0 i 24 :laughing7:
--- Kraj citata ---
ja u centar više opće ne idem, pa jedva se i s vespom provlačim, a kužim sve "provlačačke" fore :nono:
luky:
evo sam našao podlogu za sat pa trkom na trešnjevački plac po budilicu za 10kn isprintat sliku zalijepit na karton i eto sata za garažu,ured sobu itd i naravno u photo shopu izbrisat kazaljke.
i ja sam danas vozio vespu i to sam išao na kolodvor po paket dimenzija 120x40x40 i bio sam glavna atrakcija kako ukrcat taj paket na vespu.vezat gumenim tregerom za rukohvat iza leđa i taj isti treger zakačit za kajiš oko pasa i stvarno funkcionira tako transportiram već dobrih 6 mjeseci jer u dubrovniku je ludnica kad je kisa a da negovorim ljeti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju