Općenito > Retro-skuteri
Općenita rasprava o Vespi
@nte:
dečki, pazite na svoje vespe!
upravo mi je susjeda rekla da su jednom liku u zgradi prek puta maznuli skuter (mislim, vxr-a).
majku mu lopovsku, dabogda mu se ruke osušile!
@nte:
zima je definitivno iza nas, pa sam danas odlučio potrošit 50ak kunića i pol sata na vespu ;D
napravio sam lagani 'proljetni' servis: nova svječica, novi kabel i lula + podmazivanje sajli.
sad ljepše radi a i lakše mijenja :toothy9:
klanc:
evo me i tu... misliš da je gotovo, da dovlačim vespu iz Zagorja? Bilo bi mi žal da počne sranje od vremena, pa da sirotica stoji pred zgradom... dobro zavezana debelom lančugom
@nte:
--- Citat: klanc - 13 Veljača, 2007, 19:53:19 ---evo me i tu... misliš da je gotovo, da dovlačim vespu iz Zagorja? Bilo bi mi žal da počne sranje od vremena, pa da sirotica stoji pred zgradom... dobro zavezana debelom lančugom
--- Kraj citata ---
ma dovuci je što prije, ja sam se danas vozio nekih pol sata, čist ok temperatura ak imaš jaknu i rukavice.
svakodnevno gledam prognozu na meteo.hr, nema ni traga snijegu :icon_thumright:
bit će kišnih dana, al nabaciš neku ceradu i bok. pa nije od marmelade :laughing3:
klanc:
--- Citat: @nte - 13 Veljača, 2007, 19:58:24 ---
--- Citat: klanc - 13 Veljača, 2007, 19:53:19 ---evo me i tu... misliš da je gotovo, da dovlačim vespu iz Zagorja? Bilo bi mi žal da počne sranje od vremena, pa da sirotica stoji pred zgradom... dobro zavezana debelom lančugom
--- Kraj citata ---
ma dovuci je što prije, ja sam se danas vozio nekih pol sata, čist ok temperatura ak imaš jaknu i rukavice.
svakodnevno gledam prognozu na meteo.hr, nema ni traga snijegu :icon_thumright:
bit će kišnih dana, al nabaciš neku ceradu i bok. pa nije od marmelade :laughing3:
--- Kraj citata ---
ma ima se opreme i hlača i jakni i ceradu imam... čekam novi sic, moram bravice zmenjat i ležajeve na prednjem tromlu, pa stavit prednji gepektreger, a to mi je sve zgodnije tam u garaži, neg tu na cesti... a i stan uređujem i pripremam za prodaju, pa sam malo u cajtnotu, al me već nervoza pere i fali mi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju