Općenito > Retro-skuteri
Općenita rasprava o Vespi
Genesis051:
Tc, tc, tc... ne vezuj sebe za Vespu... čak ni gumenim (elastičnim) tregerom... probaj nešto drukčije organizirat...
Koja sezona... Eh, daa... Vespe su od metala, pa ih je bogohuljenje voziti po soli i pijesku... ja se nisam ni prestao voziti... Istina, nisam ni kompetentan, jer Rijeka još nije imala ispod +5 Celzija, cijelu "zimu", a i to samo pokoji dan, uglavnom nije (do sad) padalo ispod 10...
@nte:
--- Citat: Genesis051 - 15 Veljača, 2007, 11:42:40 ---Tc, tc, tc... ne vezuj sebe za Vespu... čak ni gumenim (elastičnim) tregerom... probaj nešto drukčije organizirat...
Koja sezona... Eh, daa... Vespe su od metala, pa ih je bogohuljenje voziti po soli i pijesku... ja se nisam ni prestao voziti... Istina, nisam ni kompetentan, jer Rijeka još nije imala ispod +5 Celzija, cijelu "zimu", a i to samo pokoji dan, uglavnom nije (do sad) padalo ispod 10...
--- Kraj citata ---
ma nisu valjda?
Genesis051:
:laughing7: ...a jes' otkrio sam toplu vodu, ali što ćeš, bojim se Vespe između ostalog, i zbog toga, jer nisam neki baš vrijedan...da ću se trudit oko održavanja...
Vespa mi je bila jedna od prvih ljubavi (dok još nisam ni razmišljao o cruiser-ima)...
Nastajao (i napješačio gurajući APN-a) sam se zbog prazne (šupe) gume, a Vespa je imala rezervu, kao auto !
I frendovi su, dvojica, imali Vespe... (tako počne "infiltriranje" u misli...)
@nte:
ah, danas sam tak htio popit jedan espresso poslije ručka...pa sam sjeo na vespu i srknuo ga na hiljadu i 33 metra nadmorske :glasses9:
cesta je uglavnom suha, ali 3 kilometra prije vrha još ima mjestimično snijega :toothy11:
iako je zadnja guma dobrano zrela za promjenu, još jednom palac gore za S83 :icon_thumright:
toj gumi još nisam našo manu.
luky:
ja sam jučer promijenio baš tu s83 jer nije mi baš pouzdana a razlog je što naprimjer čavlić od 1 cm je probije a pošto takvih čavlića ima previše po našim čistim cestama nedami se svako mjesec dana mijenjat gumu.stavio sam metzelerku u koju se zabio isti takav čavlić ali ona je vozila čak se i glava čavlića izlizala ali guma se nije probila samo zato jer joj je gazni sloj debljine 1 cm doslovno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju