I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Kazu da sport cilindar na piaggiu trosi ispod 4l. Daj njima nek ti nastelaju skuter, isplatiti ce ti se nakon prvog potrosenog rezervara.
Peza kao zgewindani Lamborgini
ja sam ga imal nekad davno, i nije trebalo nist brusit da stane u blokove, a kaj se tice dizne, nemam pojma koja je bila, ali je radio cist dobro a na motoru je bio weber 12, kaje najbolje od svega taj kit jos i dan danas vozi a imaaa kilometraze
Citat: mako - 29 Siječanj, 2015, 00:23:11ja sam ga imal nekad davno, i nije trebalo nist brusit da stane u blokove, a kaj se tice dizne, nemam pojma koja je bila, ali je radio cist dobro a na motoru je bio weber 12, kaje najbolje od svega taj kit jos i dan danas vozi a imaaa kilometraze na starim blokovima ili? piše za hyper2 mašinu da treba
odlično, hvala!onda ću ozbiljno razmotrit taj kit
stani sa istim setupom pored trofija oderat ces ga, razlika je u kanalima, kompresiji itd itd polini je za klasu kvalitetniji cilindar kit od trofija, pocevsi od karika nadalje
Citat: Iwo SR Tuono - 29 Siječanj, 2015, 14:25:39stani sa istim setupom pored trofija oderat ces ga, razlika je u kanalima, kompresiji itd itd polini je za klasu kvalitetniji cilindar kit od trofija, pocevsi od karika nadaljeto si i ja mislim, samo kaj me ekipa sputava...i mislim da bi bila bomba kombinacija sa yasuniem, pošto po diagramu polinievom ima peak power na 10200o/min, a oko tih okretaja bi yasuni r trebal radit najbolje...