Ostalo > Razne offtopic teme :)

Moj bicikl!

<< < (5/8) > >>

Rox-Rab:
Stare slike su nestale pa cu staviti par novih:

1. Merida Ninety-Nine XT

Uzeo ju u 4-om mjesecu vozio se par puta ali je jednostavno bila premala i morao sam ju riješit, ful xt osim deore kočnica, mijenjao ju sa frendom za CUBE AMS-100 u M veličini

2. CUBE AMS-100
M veličina, oprema slx/xt/xtr, sve je bilo savršeno ali jednostavno ta geometrija mi ne odgovara u M veličini, da je L mozda bi bila dobra, i nju sam riješio dalje

3. TREK REMEDY 8
Na kraju frend nabavio trek remedy ispod cijene jer se nije vozila također u M veličini ali zbog geometrije super odgovara, full XT oprema, 115-160mm vilice

balki:
Radni stroj :icon_thumright: :headbang:

vekyyy:
Sada kod mene to ovako izgleda
http://postimg.org/image/n2sx67snv/

I ovo je novo cudo koje je doslo u dvoriste :)
http://postimg.org/image/hmylunx0b/

Samo mi treba pumpa za shock

Grale:
Aj da ne otvaram novu temu, vidim da ima vezano uz bicikle tu, iako predstavljate svoje il kaj već, imam pitanje za preporuku.
Znači bicikl od cca 2, do max 2,5 tkn. MTB mora bit, iako se bude vozil samo po cesti. Znači neki best buyovi, u kojim dućanima gledat, može zg i tak. Ili ako ima kakav s njuškala rabljeni za manje pare ili neki bolji da ulazi u tu cijenu rabljeni. Naravno, to bi onda gledal samo papire da ima. Što se tiče kočnica, kolko sam upoznat (a nisam baš), radije uzet s onim običnim klasičnim, nego s diskovima mehaničkim?

balicdim:
nisi rekao ono najvažnije (naravno osim cijene koju si definirao)
veličina rame
veličina guma/točkova

ako gledaš neki polovni obavezno ali obavezno u tom cijenovnom rangu mora imat papire

novih u toj cijeni nema puno ali nađu se neki nakamura i fuji modeli, trek je preko 2800 ako nečemu valja

ima u konzumu (ne u svakom iako je to model koji se povlači) onaj reebok model disk/disk kočnica i alu rama sa gratis svijetlima donedavno sam ga vidio za oko 2000 i sitno, znam da se prodava u intersportu
T.Č.T. ti sada ima akcije na neke Marin modele i ima ih od 2200-2600
imaš kod njih i par Bergamont modela

Rog Joma mislim da imaju zadnji najkvalitetniji (po mojem mišljenju) Trek model 3500 sa v-brake kočnicama po sada nekih 2700-2800kn , svi ostali su na diskovima sa naravno višom cijenom
po istoj cijeni ti je i fuji nevada 1.9

extreme sport ti ima sada Arkus modele ispod 2000kn ali cijene govori više od 1000 riječi
ostalo je sve preko 3200-3500

hervis ti trenutno ima ponudu za x-fact od 1500 do 3500 ali meni se ne sviđaju, KTM je najjeftijini oko 4300kn i još neke kikiriki marke imaju koje su sigurno poznate izvan mojih znanja

za dalje ti neznam ništa reć jer sve ove navedene imam u gradu a sigurno ih ima i u tvojoj okolici

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju