Ostalo > Razne offtopic teme :)
Moj bicikl!
balki:
Pila ti je odlična i djeluje vrlo upotrebljivo za istraživanje brda i šumskih puteva al moram reć da gadnijeg sica nevidjeh u svojoj dugogodišnjoj MTB XC karijeri :toothy9:
dinky:
to je stara slika..tu je bio u fazi sastavljanja.sad ima puno bolje dijelove
balki:
Onda palac gore :icon_thumright:
Kad se već hvalimo ovo je moje prometalo za istraživanje brda i dolina- Gary Fisher Roscoe III:
http://reviews.mtbr.com/gary-fisher-roscoe-pro-review
...a eto i fotke od ove nedelje s jutarnje vožnjice (g.Kustošija-> Pl. staze 10 i 9 -> P.D Risnjak pa dole na Mikuliće):
giannelli:
imam ga i ja, scott aspect 2008, dobio upgrejd od kocnica, sic, volan, stanga, kazeta, rucice, pedale, felge... jos se mislim kupit fox32 i prelazit na mjenjac 1x10 no to s vremenom, ili kupnja trlaceg cestovnog bicikla, jer za sumu bez full suspenzion nemam vise volje. :dontknow:
Rox-Rab:
Sredinom 4-og mjesecasam uzeo Meridu ninety-nine, sa extra opremom ali nazalost bila je S veličina i nije mi nikako odgovarala pa sam se nakon 2 mjeseca mijenjao sa frendom za Cube AMS 100 u M veličini, kako je bilo ljeto nisam je ni taknuo, sad sam se nesto malo vozio i odlučio je prodati, vjerojatno za vikend odlazi jer sam dobio kaparu
U planu je uzeti Trek Fuel Ex8 ali cu vidjeti posto je dosta love :)
Merida:
Cube:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju