Ostalo > Razne offtopic teme :)
Moj bicikl!
Grale:
Ma tast kupuje, al ono ni sam ne zna kaj bi. Našel je nekog scotta, daje mu popust za keš lik, pa ispadne oko 2300 mislim. Mada nemam pojma ni koji je model niti ikaj, danas ga idemo pogledat.
Veličina rame, nemam pojma, to ide po osobi valjda, pa imaju ih u više veličina isti model, ne :dontknow:
A točkovi, onak kak jesu standardni većina, mislim 26 cola.
balicdim:
upravo tako, veličina rame ide po visini osobe
najjednostavniji način pronalaženja odgovarajuće rame je da se bicikl zajaše i sa oba stopala stoji na podu i ako jajca imaju "lufta" od 2-3 prsta to je to :toothy3:
al je najbolje da si sam vidi
ako će vozit samo po cesti bolje da uzme sa većim točkovima 27,5 ili 29 (sa manjim ripnama), pogotovo ako je čovjek visok jer ako izme 26 bez obzira na ramu bit će bicikl "mali"
Grale:
Ok, hvala na pomoći.
Idemo sad vidjet taj scott, jedino o njemu znam da je crni s plavim bojama, to mi ne govori baš puno :laughing7:
A ima i rog-joma kod nas, tam je stara uzela trek prije dvije godine, pa valjda imaju ok cijene, kad dok su starci si kupovali, stari je sve živo prešel po netu po pitanju bicikli :icon_biggrin:
balicdim:
da se tu posvadit sam sa sobom koliko toga ima.....
Grale:
Kupljen ipak trek 820 u rog jomi, cijena 2600. Vlasnik zadovoljan, sad dal je moglo bolje za te pare, ne znam ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju