EVO mog BMX-a
GT Vertigo iz 92,kupljen prošle godine u Sarajevu, lik ga dobio na poklon od rođaka iz Njemačke koji je sredinom 90-ih vozio flat sa šnjim i prodao ga meni za 90e
od "dodatne opreme" ima Haro fusion pogon,Haro knee saver volan i dia compe tech 77 ručice kočnica!
ovako je izgledao u Sarajevu
za početak sam promijenio gume i sajle zbog dotrajalosti, do zime se vozio bez kvarova
stigla zima, bmx rastavljen do zadnjeg šarafića i zamijenjeno sve moguće osim rame, dok su šipka sjedala,volan i lula plastificirani u crno
prvo smo piknuli skyway tuff felne sa lagerima (stara verzija iz 80-ih je imala kuglice), te sam nastojao da što više "nabudzenih" dijelova bude s kraja 80-ih do sredine 90-ih pa sam uzeo haro fusion; pegove,osovinu one piece cranka i duplu školjku sica, kashimax handler sic,od odysseya sam uzeo black widow disk,dynatron BB+headset i twisted pedale,dia compe tech 77 ručice i bull dog čeljusti,originalni gyro 1 rotor sa sjlama,kmc 510 lanac,shimano MX freewheel 16T,premium gume,revenge industry rasta gripove i vans kool stop pakne
bajk je sklopljen,odrađen testni đir, kupljen zidni nosač i okačen
u međuvremenu sam nabavio GT PERFORMERA iz 95-ete (također kupljen u Bosni, selo kod Živinica) i ROG BMX iz 90-ete u mint stanju od prve vlasnice iz ZG (ima i spužve), naravno i njih ćemo s vremenom "budzit"
stay rad