Pozdrav ekipa!
1) ŽmigavciImam 2 problema s žmigavcima. Prvo cijela desna strana (naprijed + iza) uopće nije radila. Onda kad sam skinuo prednju plastiku odjednom je proradilo. Ali nema pravilan ritam blinkanja. Malo brže pa malo sporije i tako. Uglavnom blinka, ali se "brejka"
. Kada sam skinuo sve ostale plastike uočio sam da ova
plava žica je oguljena pa pretpostavljam kad se to sve "stisne" da onda je tu prekid i da zato ta strana nije uopće radila. Ali nisam siguran. To je moja pretpostavka.
Drugi problem je da sada kada je proradila desna strana odjednom su žmigavci prestali blinkati. Znači koju god stranu upalim ona samo svijetli, ne blinka. Pretpostavljam da je taj neki relej za žmigavce otišao jer čuo se neki čudni zvuk u međuvremenu (od kad su blinkali pa prestali). Problem je što sad kad sam sve skinuo i pored akumulatora
imam neke 3 kutijice neznam što od toga je (ako uopće je) relej od žmigavaca?Također me interesira kada otkrijem koja kutijica je za žmigavce
mogu li kako provjeriti je ona (ne)ispravna ili moram nabaviti novu pa ću tako znati?
2) ElektrostarterKada se pokuša skuter upaliti "sve je mrtvo". S obzirom da je dugoooo skuter skupljao prašinu naravno da ću prvo akumulator provjeriti, ali u međuvremenu da prikupim ostale ideje.
Može molim vas redoslijed kako najbrže i najlakše ustanoviti što ne radi?Slike ako slučajno trebaju su na
Dropboxu.
Hvala unaprijed na vremenu i pomoći!
Vedran