Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 300ie by 209
steeef:
--- Citat: 209 - 15 Siječanj, 2015, 16:18:42 ---Kod mène ne udara nista u ramu dok je na centralnoj nogari. Prolazi na milimetar, novi centralni selen.
Takodjer sam mislio da ce to biti problem ali su to ocito mitovi..
--- Kraj citata ---
stavil si support arm od vxra,ko i prihvat na bloku za amortizer..
nexus npr ima višlji prihvat i na bloku i na support armu pa automatski i glava stoji više prema gore kad se stavi na centralnu nogaru..kod mene je isto zapinjalo za ramu na centralnoj..
209:
Pa support arm od starog vxr-a je po meni i jedina opcija jer isti od novog vxr-a zahtjeva i novi auspuh koji je samo dodatna restrikcija. Nije mi bas jasno zasto ga neki ljudi u silu voze na motoru naspram starog modela.
A prihvat za amortizer nisam mijenjao. Bit ce da je na Vespi isti kao i na starom vxr-u ili je razlika a nisam ju primjetio. Znam da glava prolazi na 5mm cini mi se kad je na centralnoj.
Bikelover:
Nisu mitovi, evo meni je od 250 mašina pa je lupala glava o kostur mora san napravit rupu. Vx/r ima tu rupu ali 1 cm niže prema zadnjen kolu jer je cilindar kraći od 250/300 i upada točno u nju, i kad dođe gore mašina od 250 lupa, nisan baš razumia šta je u tebe, zadnji kraj mašine podignut pa ne lupa ili? Meni je također stari tip vxr support arma gore...
zejenooki_18:
Koliko makina placena?
Kjaj:
super projekt, samo naprijed :headbang: :icon_thumright:
Vidim ide to tebi dosta brzo :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju