Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 300ie by 209
209:
Dok se cekaju novi updejtovi iskoristit cu priliku za staviti par slika masine prije montaze na ramu.
Prezadovoljan sam sto sam nasao doslovce novu masinu koju se zapravo i isplati swapati jer na njoj je trebalo biti promijenjeno prvo ulje na 1000km i sada krece uopce koristenje/voznja.
Josip-98:
Nema ovakvih dijelova u hr ::) ::) masine je odlicna durat ce dokle god bude motora
209:
--- Citat: Josip-98 - 15 Siječanj, 2015, 12:08:24 ---Nema ovakvih dijelova u hr ::) ::) masine je odlicna durat ce dokle god bude motora
--- Kraj citata ---
A evo prodaje se razbijena Vespa 300 u oglasu za 1500 eura.
Bikelover:
--- Citat: 209 - 14 Siječanj, 2015, 17:26:55 ---Da li kuciste termostat kod SC125 ima izlaz za crijevo vode okrenut u istom smijeru kao i vxr ? Na ni jednom novijem skuteru nisam vidio to kuciste da je okrenuto u istom smijeru nego sve kontra..
--- Kraj citata ---
Koliko san ja vidia na svoje oči, ima i trebalo bi pasat :icon_thumright:
Ako možeš samo molin te mi slikat kako si riješia/kako češ riješit ovo udaranje poklopca glave (na najgornjoj vidi) u ramu dok je na srednjem nogaru?
Al mašina je stvarno bomba, ja san moju uzea sa 9000 km od madisona 250 2007. godina (mašina je 2006.) i prebacia na karb, malo me zezalo napravit ovaj termostat od vxr-a da paše al tokar je riješia i to rezanje rame tj pravljenje rupe da ne lupa mašina od nju :)
209:
Kod mène ne udara nista u ramu dok je na centralnoj nogari. Prolazi na milimetar, novi centralni selen.
Takodjer sam mislio da ce to biti problem ali su to ocito mitovi..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju