Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 300ie by 209

<< < (6/53) > >>

209:

--- Citat: Bikelover - 15 Siječanj, 2015, 20:46:57 ---Nisu mitovi, evo meni je od 250 mašina pa je lupala glava o kostur mora san napravit rupu. Vx/r ima tu rupu ali 1 cm niže prema zadnjen kolu jer je cilindar kraći od 250/300 i upada točno u nju, i kad dođe gore mašina od 250 lupa, nisan baš razumia šta je u tebe, zadnji kraj mašine podignut pa ne lupa ili? Meni je također stari tip vxr support arma gore...

--- Kraj citata ---

Ja sam isto ramu na tom dijelu izrezao i od tad nema nikakvih problema. Znam da su neki pricali kako glava udara u rezervar. To mi tek nije bilo jasno.

Makina ? Ma kad su ovakvi projekti u igri, opce ne racunam koliko nesto kosta..

ivek_sr:
Auuuu pa čupsijaner mi se nije pohvalio da sklapate škatulju novu. Zanima me koji set plastika ćeš metnut  :icon_biggrin:

209:

--- Citat: ivek_sr - 17 Siječanj, 2015, 14:23:50 ---Auuuu pa čupsijaner mi se nije pohvalio da sklapate škatulju novu. Zanima me koji set plastika ćeš metnut  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Vidis o tome i ja razmisljam i nemam odgovor na to pitanje. Lijep mi je redizajn starog Runnera ali noviji tip sica nemogu podnjeg, neudoban mi je tako da sve vuce na neku varijantu starijih tipova plastika.

steeef:
meni je isto nekak bolji stari sic,posto je kraci,ko i stariji rep...od novijeg bi jedino prednju srednju plastiku stavil..

209:
Necu kombinirat. Jedino sto mi je ok je staviti novije zmigavce ali plastike su ili stare komplet sa sicom i rukohvatom ili nove.

Trenutno imam jedan set novijih, one titan sive ali ne zelim novi sic :(

Mada mi se skroz svidja ova kombinacija

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju