Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 300ie by 209

<< < (36/53) > >>

dk7:

--- Citat: 209 - 28 Veljača, 2016, 23:13:07 ---speedhunter vidim pricas u futuru ? Dakle pricas o svojim planovima za svoju makinu ali vec sada govoris o tome da si bio sad u ZG kako bi nas sve namazao ?

Jos bi te uzeo za ozbiljno da vec imas sve slozeno i testirano ali te samo udaljenost do ZG dijeli ali po tvojoj prici jos dijelove niti na skuteru nemas tako da mislim da nemas uopce podlogu za ovakav nacin komentiranja.

Evo ja iz zajebancije napisao da tko hoce da dodje i gle, decki se odazvali bilo nas je 5-6-7 i super svaka casgt svima, ako nista bili tamo provozali se usporedili. A sve ove price preko tipkovnice ostavi za negdje drugdje.

Stef - ja imam nexusa 500 i sve sto ti mogu rec da se jako glupo osjecam kad pored sebe vidim tmax :D Ali ajde nisam kupio nexusa jer mi je to bio zivotni san nego jer me je ispao kao prosjecni smartfon mobitel. Ako pricamo o 500 priznam iskljucivo tmax i apsolutno nista vise.

--- Kraj citata ---
da nije bilo tako "rano" skupilo bi se jos sigurno tri cetiri malo jača skutera, ali i ovo je bilo itekako lijepo za vidjet i usporedit.

anabellas:
Taman vrijeme smo pogodili,   na kraju nas je doma kisa ispratila jos smo ostali malo ;D

Sent from my nokia 3310 using Tapatalk

SF2 Freak:
E da sam ja došao.

steeef:

--- Citat: 209 - 28 Veljača, 2016, 23:13:07 ---
Stef - ja imam nexusa 500 i sve sto ti mogu rec da se jako glupo osjecam kad pored sebe vidim tmax :D Ali ajde nisam kupio nexusa jer mi je to bio zivotni san nego jer me je ispao kao prosjecni smartfon mobitel. Ako pricamo o 500 priznam iskljucivo tmax i apsolutno nista vise.

--- Kraj citata ---

bas to je ono kaj sam rekel,svako ima svoje..
respektiram tmax al opet nebi iskrcal tolke pare za njega nikad,ko ni za gp800 il srv850..tu bi uzel posten motor.
a opet kaj se tice nexusa,kad bi kupoval,uzel bi jedino sp kakav je ljubo imal,stariji model pak nikad nebi ni pod razno.

stipe:
a vidis, ja bi nekretninu beverlyja 500, stavio variomat, akrapovic i pici  :icon_biggrin:

kao sto je receno, stako ima svoj ukus...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju