Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 300ie by 209

<< < (35/53) > >>

steeef:
ja sam rekel svoj stav opcenito o toj klasi 250-300 skutera koju bi preskocil i uzel 500 nebitno kakvu god dobru ponudu dobil..svako ima svoje..
te rejsing spike me isto ne znanimaju,nit se trkam nit se budem,a to kaj slazem,slazem jer mi se sarafi a da sam htel mogel sam kupit kakav god skuter i vozit se.

realno je dok se proba sa 2 ista skutera..

stipe:
Koliko gledam po katalogu
Rambla 300 146kg
Beverly 250 149kg
Runner 200 145kg

Jel to istina?

steeef:
beverly ima 164 a stari vxr 136

Speedhunter:
Nexus i beverly su nekretnine...

209:
speedhunter vidim pricas u futuru ? Dakle pricas o svojim planovima za svoju makinu ali vec sada govoris o tome da si bio sad u ZG kako bi nas sve namazao ?

Jos bi te uzeo za ozbiljno da vec imas sve slozeno i testirano ali te samo udaljenost do ZG dijeli ali po tvojoj prici jos dijelove niti na skuteru nemas tako da mislim da nemas uopce podlogu za ovakav nacin komentiranja.

Evo ja iz zajebancije napisao da tko hoce da dodje i gle, decki se odazvali bilo nas je 5-6-7 i super svaka casgt svima, ako nista bili tamo provozali se usporedili. A sve ove price preko tipkovnice ostavi za negdje drugdje.

Stef - ja imam nexusa 500 i sve sto ti mogu rec da se jako glupo osjecam kad pored sebe vidim tmax :D Ali ajde nisam kupio nexusa jer mi je to bio zivotni san nego jer me je ispao kao prosjecni smartfon mobitel. Ako pricamo o 500 priznam iskljucivo tmax i apsolutno nista vise.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju