Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 300ie by 209

<< < (37/53) > >>

ricardo98:
Momci su sve dokazali i argumentirali..svaka cast...sa tom 250 i.e. te ovaj runner 300 i bez variomata namaze jer je 300 naravno ta 2 nm znace...dozivio sam test 250 i 300 vespe gt...i 250 je imala variomat, a ova 300 masina na runneru jos nije ni razradjena tj. U najboljoj mogucoj je formi za test....u futuru pricat nema smisla...to su vec djecja posla...mislim mogu ja stavit masinu od r1 na runnera pa cu bit prvi...

stipe:
ja na beverlyju 250 karb sa gram laksim valjcicima a vux na beverlyju 300 sa original valjcicima - idemo identicno (plus sto sam ja tezi od vux-a 20kg)

Speedhunter:

--- Citat: ricardo98 - 29 Veljača, 2016, 12:50:49 ---Momci su sve dokazali i argumentirali..svaka cast...sa tom 250 i.e. te ovaj runner 300 i bez variomata namaze jer je 300 naravno ta 2 nm znace...dozivio sam test 250 i 300 vespe gt...i 250 je imala variomat, a ova 300 masina na runneru jos nije ni razradjena tj. U najboljoj mogucoj je formi za test....u futuru pricat nema smisla...to su vec djecja posla...mislim mogu ja stavit masinu od r1 na runnera pa cu bit prvi...

--- Kraj citata ---

Djete odi se uci karb stelat. Pitanje di si ti i sta si gledo. Realizirano je di je koja masina.

ricardo98:
Probaj nesto pa pricaj...ne glumi tu nekog mestra..radio sam vise skutera nego si vido u zivotu..tebe niko ne vrijeđa..ne budi najveca seljacina na forumu..ako si kupio škovacu od motora sta su slagali momci iz zajebancije i preplatio ga nemoras ljecit frustracije na drugima..i na ovom testu se ne usporedjuje tvoj i bilo ciji zamisljeni setup nego runner 300 protiv orginalnih 300 skutera kao nex i rambla..tu se nasao i sp koji je pobjedio zbog svoje tezine i eksplozivnog agegata..sta hoces rec da je 250 jaci od 300 hahahahahaha

steeef:
glupo se prepucavat i vrijedjat bezveze,pa malo smirite strasti..nije kolegijalno u najmanju ruku..
sva iskustva su dobro dosla za pomoc drugima koi nest slazu i kemijaju..
a prepucavat se oko nekih teza,kaj bi bilo kad bi bilo je neozbiljno.

btw,niko ne prica da je 250 jaca od 300,al se pise ko da je 300 jaca od 250 za 15 konja,a razlika su nijanse..
a realna usporedba je kad se stanu 2 ista skutera i proba,kak je stipe napisal, 2 beverlya jedan sa 250 agregatom a drugi sa 300 pa se vidi realna razlika.

runner sa 300 agregatom vec spada u tuning,svaka cast na skupu i da su se nasli napokon 4t skuteri i proterali a ne samo nakitane 50tke..

btw2 nexusa nemres usporedjivat sa tim svim skuterima koi su bili ne meetu posto je to grdosija od 180kg.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju