Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 300ie by 209

<< < (34/53) > >>

Speedhunter:

--- Citat: karlo-sp - 28 Veljača, 2016, 17:04:04 ---
--- Citat: Speedhunter - 28 Veljača, 2016, 16:54:06 --- a da smo ja i steef bili sa svojima tamo i jedan i drugi i treci bi te nam gledali stopove...

--- Kraj citata ---
zasto mislis ? , pratio sam malo tvoju temu koliko se sjecam serijala je masina , jedino u cemu je mozda razlika u tebe i drugih je getriba  :dontknow: vjerujem da nisu iste getribe u nexusa i vespe ...

--- Kraj citata ---

Na moj ide j.costa i u glavu ce ic polini bregasta skupa s obradom ako sve prodje po planu jer je namjenjena za 300ie, ako ne onda ide v4 komplet malossi glava i force master.

karlo-sp:

--- Citat: Speedhunter - 28 Veljača, 2016, 17:06:14 ---
--- Citat: karlo-sp - 28 Veljača, 2016, 17:04:04 ---
--- Citat: Speedhunter - 28 Veljača, 2016, 16:54:06 --- a da smo ja i steef bili sa svojima tamo i jedan i drugi i treci bi te nam gledali stopove...

--- Kraj citata ---
zasto mislis ? , pratio sam malo tvoju temu koliko se sjecam serijala je masina , jedino u cemu je mozda razlika u tebe i drugih je getriba  :dontknow: vjerujem da nisu iste getribe u nexusa i vespe ...

--- Kraj citata ---

Na moj ide j.costa i u glavu ce ic polini bregasta skupa s obradom ako sve prodje po planu jer je namjenjena za 300ie, ako ne onda ide v4 komplet malossi glava i force master.

--- Kraj citata ---
a jbga to je vec sad ozbiljnije nesto , mora ic bolje 

anabellas:
Nisam kupio nov skuter iz ducana nit me ispo skuplje od tvog al cijenim rad za svoj gušt. al cemu ta prepucavanja s gledanjem štopova kad nisi tu pa da pokazes ,  ja ne vozim tuning neg imam serijalu da ne mislim kak bum od tocke A do B.
Sry ak si se uvrijeden naso al smiri i ti strasti.

Od danas na dalje moj skuter nek bude u klasi do 300 cc seijala,  neću ga nisacim drugim usporedivat ;)

Sent from my nokia 3310 using Tapatalk

Speedhunter:
@anabellas zbog ovoga su prepucavanja. Prica kako je jedan agregat bolji od drugog zato jer variomat bla bla bla... Wtf....

--- Citat: 209 - 28 Veljača, 2016, 15:52:39 ---Evo j cu stavit serijski vario ili tebi stavim(o) malossi imam ga viska doma. Bas bi volio probati.

300 ide kako 300 treba ici. Ispada sa je 300 puno puno bolji od 250 kao agregat jer na 250 se vidi jako velika razlika sa variomatom dok na 300 ne u toj mjeri jer je ispada serijski vec jako dobar u globalu.

SP je klasa za sebe..

--- Kraj citata ---

anabellas:
Nisam to ja reko ;D
Oba dva quasari kvalitetni i pouzdani,  ja sam ga i htio uzet al ga nije bilo ocuvanog ;)
Al kako 209 kaze probaj obe serijale da usporedis moment tih 2nm je 10%

Sent from my nokia 3310 using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju