Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 300ie by 209

<< < (3/53) > >>

walkay:
Zanimljiv projekt!  :icon_thumright:

209:

--- Citat: steeef - 13 Siječanj, 2015, 23:23:53 ---sajlu mores i od vxra,samo jednu stavit,tak ima gp1 250 ie..
kaj se tice pipka za odzracivanje,ja sam stavil na jednoj 250 masini runnerov poklopac termostata,blindiral pipak di dolazi inace crijevo sa karba i blindiral rupicu koja je ostala na glavi od orginalnog sistema za odzracivanje..

--- Kraj citata ---

Druga stvar je u pitanju jer 300 masine nemaju takve pipke kao 200-250 nego je "pipak"  u kucistu termostata koje kada se makne i stavi kuciste od VXR-a koje mi pase zbog smijera crijeva, onda nastane problem sto VXR kuciste nije dovoljno siroko da pokrije tu rupu koja je inace pokrivena kucistem termostata od 300. Ako me kuzis..

Tako da treba narezati navoj u glavi i unutra zabit neki saraf i to zalit tekucim metlaom ili necim. Vidjet cemo.

Danas izglodan VXR support arm na mjestu gdje je originalni 250-300 upusten vec serijski.

steeef:
da,da...to i pricam,250 i 300 masine taj poklopac termostata sa odzracivacem na sebi,vxr nema tak..
da,to sam prical,da vxrov poklopac termostata ne prekrije tu rupicu ko orginalan od 250/300,nju sam blindiral sa sarafom i diht masom i toe to..

Bikelover:
Zašto jednostavno ne nabaviš takav poklopac, aprlia sportcity 125 ti ima takav kakav tebi (nama svima treba) taj plasticni razdjeljak pokriva tu malu rupicu za odzracivanje i ima na sebi taj saraf za odzracivanje a onaj dio di se natakuje cijev od hlađenja velika je na istom mjestu di u vxr-a! 

Ja san također diht masu i zavida vidu u to i drži...

209:
Da li kuciste termostat kod SC125 ima izlaz za crijevo vode okrenut u istom smijeru kao i vxr ? Na ni jednom novijem skuteru nisam vidio to kuciste da je okrenuto u istom smijeru nego sve kontra..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju