Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 300ie by 209
209:
Nisam htio nista pisati vezano za tu ramu jer smatram da nema smisla ali ajde ti si odgovorio onda vec. Uglavnom nije mi jasno u koju skupinu spada da 350 masina posto nije ni quasar a ni master. Cak i na Piaggio stranici ju samo oznacavaju kao liquid cooled masina sto je realno i leader 125 ali ok, nebitno za ovu pricu. Daleko od toga da naletim na nju da bi mi pala ideja i to uglaviti jer bi s njom Runner postao mali KTM.
Uglavnom nabavljena je 300ie masina sa 600km predjenih. Dakle taman razradjena, ako i to..
Nabavljeni su skroz novi stapovi od novog modela Runnera koji su upareni sa starim trokutom vilica tako da pasu na stari Runner.
Sve to ovako na prvu izgleda ovako:
S obzirom da sam na putu, sve dijelove, ramu i popratne gluposti sam ostavio u Zagrebu kod izvodjaca radova Chupsy j.d.o.o koji ce se pobrinuti oko mehanike a i struje da ovo upali i provozi po principu kljuc u ruke. Dogovor je da se skuter preda sa slozenom strujom, mehanikom i starim satovima od Runnera.
steeef:
znači mašina stanje novo..nije još ni razrađena,al je taman da se smije gonit :toothy3:
209:
Pa masina je bas doslovce u stanju novo jer se recimo sarafi na grani auspuha nisu ni zaprljali, bakrene matice su jos uvijek sjajne kao prvog dana, flandja na auspuhu jos sjajna i na svim sarafima jos uvijek zuta boja kao znak da nije nista otvarano, logicno. Reklo bi se mirise po novom.
Od liste sto treba napraviti tu je sljedece:
1. Montaza felge 12 od Runnera
2. Prilagoditi support arm od starog Runnera da pase na 300 blok
3. Na granu auspuha od Runnera montirati lambdu ( posto cu koristiti stari auspuh od vxr-a, najbolji i najjaci auspuh po pitanju fi grane )
4. Sprovesti svu instalaciju na ramu i kompletno ozicenje postaviti da je na svome mjestu
5. Rijesiti pitanje pumpe goriva od ie i smjestaj iste
6. Rijesiti klapnu gasa i kod kljuca posto nemam kljuceve od masine
7. Airbox od VXR-a
8. Vidjeti da li koristiti sajlu gasa od VXR-a ili od Vespe ( jedna vs dvije sajle )
9. Nabaviti nove amortizere
10. Spojiti sve da radi na satove od starog Runnera te ukomponirati Check Engine lampicu u satove kao sto to ima i Vespa
11. Rijesiti pitanje pipka za odzracivanje na glavi i blindiranje izlaza itd.
12. Ima tu jos toga ali ovo je ovako na prvu bilo vidljivo..
steeef:
sajlu mores i od vxra,samo jednu stavit,tak ima gp1 250 ie..
kaj se tice pipka za odzracivanje,ja sam stavil na jednoj 250 masini runnerov poklopac termostata,blindiral pipak di dolazi inace crijevo sa karba i blindiral rupicu koja je ostala na glavi od orginalnog sistema za odzracivanje..
stipe:
odlican projekt! jedva cekam video bolida u pogonu :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju