Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
malossi voli papat zube radilice
na piaggio masini multivar majka, za sve ostale masine polini majka
Citat: anabellas - 12 Siječanj, 2015, 23:16:49na piaggio masini multivar majka, za sve ostale masine polini majka Složio bi se sa kolegom da je na pia makinama multivar majka pošto ga imam na sr-ki i radi savršeno a da je za ostale mašine polini majka tu se baš i nebi složio jer na pežoli sam vozio i polini i maltivar i multivar daje bolje perfomanse a pošto se tu radi o pedesetkama ili nabrijanim pedesetkama i svaka mala nijansa u perfomansama puno znaći...
Citat: renato_180 - 13 Siječanj, 2015, 00:30:26malossi voli papat zube radilice kad tako puno znas sto ne kazes za koju se masinu to odnosi ?bitno je popljuvat multivar i bok... jede zupce na leader 125-180-200 masinama zbog tvornicke greske kalote... nije sve istina sto pisu po forumima!edit: nasao sam slike na kompu od polini speedcontrol sa 6 rolica od vxra koji je okreno tocno 22 000 , ona pixna srce variomata se doslovno odvojilo od variomata ...toliko o polini kvaliteti ... evo slike da nebi bilo da pricam gluposti
Peza kao zgewindani Lamborgini
Ja bi se usudio reci da na ovom gore polini variomatu nije koristena mast za podmazivanje bolcne. I zato tak izgleda.
dobro, ne ulazim u ništa drugo osim toga da mi se cini da je taj variomat vozio bez masti koja podmazuje bolcnu i piksu, zato se brzo i potrgao, iz tog razloga i ima semeringe..