Ostalo > Razne offtopic teme :)

Otkljucavanje smartphonea u tele-2

<< < (4/10) > >>

anabellas:

--- Citat: skoda90 - 29 Prosinac, 2014, 19:55:40 ---
--- Citat: anabellas - 29 Prosinac, 2014, 16:26:21 ---Nije potreban odgovor, covjek se naglo uplašio kad sam mu reko da se nađemo u tele2 centru da odma prebacim s tomata na tele2 i probam i odusto od prodaje.
kakvih lopova danas ima to nisu istine....

--- Kraj citata ---
Stavi link da se zna tko je...
Ja sam isto uzimao nedavno iphone preko njuske jer nije bilo na jednom forumu trenutno u prodaji ni jedan kakav sam trazio ali eto proslo je sve u redu prvo sam provjerio mob po IMEIu a zatim ga oso vidit...

--- Kraj citata ---

ma vec je paksu zbriso oglas  :dontknow:

Tomi_ZG:
Kaj misliš da ti je htio podvalit mrknut mob,il nekaj drugo?

balki:
Svaka vrsta oglasa je vrlo opasna za naivne zato oprez;-)

anabellas:

--- Citat: Tomi_ZG - 29 Prosinac, 2014, 21:22:36 ---Kaj misliš da ti je htio podvalit mrknut mob,il nekaj drugo?

--- Kraj citata ---

pa ne znam iskreno, ima svega danas, doslovno se dogovorimo ja mobitel kupujem i to je to , pitam jos jednom racun garancija sve štima , kaze sve uredno, reko dodi u tele 2 centar da isprobam mob , i lik poceo mucat , pa cuj, pa nebi ,pa imam jos musterija, ne znam moram se s curom dogovorit, reko aj bok kad ne znas

naletio sam na jos jedan oglas iz karlovacke zupanije bez navedenog kontakt telefona pazi xperia z3 nova ganc racun garancija 1450kn
ja mail posaljem jel oces poslat postom kaze lik moze, ja odgovaram prije neg kaj dam novce cu paket otvorit i sve pogledat kaj si poslo, normalno nisam dobio odgovor na mail nazad  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Ma muljaža,teška.
Mislim sve pet ak dobiješ jeftinije prek oglasa al ja to osobno ne volim jer sam jednom ima već dosta vremena kupio mob s "garancijom" koja je bila napismena i djelovala original,i kad je mob počeo štekat nakon 6mj. sam dobio odjeb u servisu jer je nekaj na njoj bilo zmuljano,od tada iz principa kupujem mob koji si mogu priuštit u dućanu s važećom garancijom od 2g.,dam tih 300-400-500kn više i bok,ne sjeda mi to nekaj teško jer mob općenito imam dosta dugo kad kupim novi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju