Ostalo > Razne offtopic teme :)
Otkljucavanje smartphonea u tele-2
3alfa3:
--- Citat: Tomi_ZG - 29 Prosinac, 2014, 17:05:29 ---Ja osobno nebi ni neću pretplatu nikad,za ono kaj imam za 75kn mjesečno na bonove bi plačao preko 150kn na pretplati,sada to isto plačam 50kn mjesečno jer su poduplali cifru po kupljenom bonu.
--- Kraj citata ---
Meni i zicer od 29 kuna sasvim dovoljno (ukupni mjesecni trosak oko 50-60 kuna, kako kad). Na kraju mjeseca ostane barem 80% prometa i SMSova, i vjerojatno 50% minuta. Al zato preko wifija oderem 10-20 giga samo tako ;D
--- Citat: Tomi_ZG - 29 Prosinac, 2014, 17:05:29 ---Odeš u dućan i kupiš mob,znam da je skuplje al je i najsigurnije.
--- Kraj citata ---
Nikad. Kupio novi HTC one x za 2000kn kad je na njuskalu kostao 3200kn. Prije mjesec i nesto kupio HTC ONE M8 za istih 2000kn (nov novcat), a kosta na njuskalu preko 3000kn (zapravo, skoro 3500kn). Smo treba pratit oglasnk par dana, uleti nesto svaki put ;D
Garancija me ne zanima - do sad mi nije trebala, a ako zatreba - jebiga, ko mi kriv kad kupujem na crno, iako, uz svaki sam dobio racun i garanciju, a na temelju toga sam nedavno otkljucao u VIPu HTC ONE X
Ovaj sadasnji HTC ONE M8 sam kupio od lika koji ga je dan ranije kupio u HTu. Srecom, nije zakljucan, cak ni brendiran
Tomi_ZG:
--- Citat: anabellas - 29 Prosinac, 2014, 17:07:20 ---to misljenje je za kremu koja ima love, ja 5 hiljada nedam ni nemam :toothy3:
--- Kraj citata ---
Je pa kad ste svi jebači u lipu,imali bi top modele da se vidi kad dođeš u birtiju da si baja,a nebi ga platili koliko košta nego bi ga za džaba.
Danas ima odličnih mobova i po 2500kn,ne treba iskrcat baš 5 kila silom.
Alfa ovo s HTC-om te baš posralo,to se dogodi jednom od tisuću da potrefi.
anabellas:
i meni je za zicer 29 dosta, a bogme si fino proso ak si m8 platio 2000kn :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: Tomi_ZG - 29 Prosinac, 2014, 17:13:04 ---Alfa ovo s HTC-om te baš posralo,to se dogodi jednom od tisuću da potrefi.
--- Kraj citata ---
2 puta me onda posralo. ;D
A oba puta sam si dao tjedan dana vremena da pratim situaciju na njuskalu. Nebi reko da me posralo, kad sam sad kupio mob, dan poslije je izasao identican oglas, ali iz Gospica. Ocito je taj dan HT isporucio mobove na pretplatu pa su neki odlucili prodat bez da gledaju trzisnu cijenu na njuskalu. Meni dobro ;D
skoda90:
--- Citat: anabellas - 29 Prosinac, 2014, 16:26:21 ---Nije potreban odgovor, covjek se naglo uplašio kad sam mu reko da se nađemo u tele2 centru da odma prebacim s tomata na tele2 i probam i odusto od prodaje.
kakvih lopova danas ima to nisu istine....
--- Kraj citata ---
Stavi link da se zna tko je...
Ja sam isto uzimao nedavno iphone preko njuske jer nije bilo na jednom forumu trenutno u prodaji ni jedan kakav sam trazio ali eto proslo je sve u redu prvo sam provjerio mob po IMEIu a zatim ga oso vidit...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju