Ostalo > Razne offtopic teme :)

Otkljucavanje smartphonea u tele-2

<< < (5/10) > >>

anabellas:
cuj da je to 300-400 kn bilo bi dobro , ali radi se o vecim ciframa u ducanu i preko soma kuna...
a ovi preprodavaci koji su stalno na oglasu aktivni koji imaju zalihe istih modela mobitela pak traze 3500kn za z3, a i kod njih pitaj boga jel imas garanciju  :icon_scratch:
tak sam jednog vec zvao ima garanciju veli, pitam ja kakvu  , " frend ima servis pa ocn garantira popravke" sve se bojim!

Grale:
Prevaranata ima svugdje, bilo ih je i bude ih.
Isto ko i ma forumu.
Jbg mobitel nije nekaj kaj se kupuje na neviđeno, to se uvijek ide osobno preuzet, provjeri se garancija, imei i ostale stvari.
Ja osobno sebi nisam nikad kupoval mob tak jer sam na pretplate uzimal mob (da je tak skuplje, nije, nego je najpovoljnije kolko god neko tvrdil da nije), ali recimo buraz je prošli tjedan kupoval 5s prek Njuškala i nikakvih problema, i prije je par mobova tak kupoval.
Većina ih je bila u servisu, garancija uredno važeća i sve.
Samo za njuškalo trebaš imat kes, dok u trgovini ili na pretplati uzmeš na rate pa ni ne osjetiš mob.

EDIT: Da razjasnim, naravno da nije svima pretplata isplativa jer ima hrpa jazavci koji uzimaju pretplate koje ne koriste ni 10%, uzimaju g#vn% od mobitela za kunu ili tak male cifre misleći da su zajebali sistem.
Moj moto kod pretplate: "Uvijek seri po operateru kod anketa ili šalji prigovore, uvijek dobro dođe dok ti istekne ugovorna obveza, jer sve ti daju da ju produžis" ;D
Zato ja sad imam za 25 kn ono kaj neki na bonove plaćaju 50-60, i dobil sam mob po cijeni manjoj nego na njuškalu i to na rate.

anabellas:
Evo npr buraz kupio u vipu lg g3 ,  cijena kroz 2 god tarife = 260 x 24 + 300 (uredaj na ruke) = 6540kn
dok npr ja dam 2800 + 24 x 50 = 4000kn

ionak svoju tarifu ne potrosim ovu na bonove a opet kroz 2 god 2500 kuna je ipak neka razlika

poslo sam ja poruku ovom liku kaj mi iz vipa i tcoma inace nabavlja i reko da cekam da mu dode na lager jer znam da nije muljaza , fakat mi se neda imat posla s debilima cim pocnes previse pitat poklope ti slusalicu  :laughing7:

edit: evo link od ovog majmuna sta je poceo mucat kad sam spomeno tele2 (inace u oglasu pise kupljen u tmobile a kad nazoves kaze tele2, vise se u lazima i ne snalazi)
http://www.njuskalo.hr/sony-xperia-z3/kupljeno-danas-samo-2.800-kn-oglas-13907882

SF2 Freak:
Fora je što na bonove kada uzmeš nemaš opterecenje plačati te bonove. Ako nemaš taj mjesec za bon jbg. nemaš i nikom niš , dok na pretplatu htio ti ili ne 50 , 100 ili 150kn MORAŠ dati.

Corector:

--- Citat: anabellas - 30 Prosinac, 2014, 10:52:24 ---edit: evo link od ovog majmuna sta je poceo mucat kad sam spomeno tele2 (inace u oglasu pise kupljen u tmobile a kad nazoves kaze tele2, vise se u lazima i ne snalazi)
http://www.njuskalo.hr/sony-xperia-z3/kupljeno-danas-samo-2.800-kn-oglas-13907882

--- Kraj citata ---

Taman se ponadao da cu okrenuti Nataliju poslje primopredaje, kad ono frajer   :confused5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju